Alıntı:
YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Abim , belki son dönemler politize olmayı şöyle ifade edersek bir noktada anlaşabiliriz . Malum son dönemler muhafazakar cephe ETÖ üstünde etkili bir haber ağı içinde , gerek Zaman gazetesi gerek Samanyolu tv antidemokratik bütün olayların üstüne gitme gibi fonksiyonu içra ediyor buna paralel olarak kamuoyuna lanse edilmek istenen aksi atmosferin fazlalığıda realite olmuş oluyor belkide bu ön planda olmayı Politize olmak değil sadece hayati bir sürecte demokrasiye sahip cıkma olarak alırsak , bu kurumları politize olduğunu iddia ederek verdikleri haberlerin etkisini kırma calışması olduğunu da anlamış oluruz. Üstüne üstelik kartel medya ve ideolojik cevrelerin bu yargı kararında olayı sulandırmaya calışılması bu politizeyide otomatikman doğuruyor . Kısacası tarihi bir süreci kendi lehlerine cevirmek için uğraşan ideolojik cevreler bu cemaati bilerek politize ediyor onların oyununa gelmemek gerek diye düşünüyorum.
|
Samanyolunun, zaman gazetesinin ergenekon olayındaki tavrına hiç karşı çıkmadım.
Keşke bu grup 28 şubat döneminde de aynı tavrı gösterebilseydi.
Sayın üstadım:
Bu grup için POLİTİZE OLDU demek bir suçlama değildir.
Ben bunu belirtmek istedim yukarda.
Yoksa son dönemlerde siyasetle içli dışlı olduklarını herkes biliyor.
Numan bey bunu söyledi diye hah numan kurtulmuş fethullahçıları suçladı demek sizin yazınızda bahsettiğiniz güçlerin ekmeğine yağ sürer diye düşünüyorum.
Haber7 nin kartel medya ağzıyla saadetin her söylediğini çarpıtması, işte fethullahcıları suçladı, işte cumhuriyette konuştu vs. demesini doğrusu ben anlayamıyorum.
Bugün cumhuriyette numan beyin bir konuşması olmuş, samanyoluhaber sitesi bunu haber yapıyor.
Aman allahım, ne kadar büyük bir suç işlemiş numan bey.
Yorumlara bakıyorum öyle...
Numan beye şurda konuştun, felana çıktın diye olmadık hakaretleri yapmak müslümanlara bir şey kazandırmaz, akpye bir şey kazandırmaz.
Tam tersi kaybettirir.
Numan beyin veya diğer siyasetcilerin nerde konuştuğu değil, ne konuştuğu mühimdir.
sevgi ve muhabbetlerimle.