Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-26-2009, 17:34   #43
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman bu yazdığınızı o bölümün altına yazıcaksınız kardeşim. o yazdığımın sonuna kadar da arkasındayım. Uyarınız dikkate alınmamıştır bilgilerinize...
Hocaefendiye kıvırıyor diyen insana istedğimi derim. sizin arkadaşınız olması yandaşlığa yer vermenize gerekçe olamaz.
ayrıca bir yetkiliye yakışmayacak derecede çirkef bir tutumunuz var. açıkçası görüşleriniz çok da umrumda değil. aynı yazıyı birdaha yazarsa aynı lafları bir daha kullanırım. dediğim gibi uyarın umrumda değil arkadaşım. bu forumun kurallarını senden iyi bildiğime emin ol.üyelik tarihime bakarsan kuralları da gayet iyi bilebileceğimi anlarsın.
ben hakedene hakettiği şekilde davrandım ve davranırım haberin olsun.
sana kolay gelsin haydi uğurlar ola...
Konuştukça batışınızı izliyorum malesef...Önce inkar ettiniz,size ait dökümleri ortaya dökünce bu kezde binayı diğer taraftan dolanmaya çalıştınız...Bak kardeşim seninle ilgili özel bir durum söz konusu değildir!Bahsi geçen hadisede sana yakışmayan çok çirkin bir ithamda bulundunuz,ben samimi olarak bu üslubun yanlış olduğunu söyledim.Taraflı davrandığımı söylüyorsun,böyle bir üslubu kabul edecek birtek ALLAH ın kulu olamaz!O sözleri söylediğiniz üyemiz bir bayandır herşeyden önce..İnanın kendisinide en az sizin kadar tanırım.Benim müdahalem sadece ortada duran yanlışa idi..O yüzden hala kıvırmaya çalışıp iyice tepemi artırmayınız!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır