07-26-2009, 21:36
|
|
|
Alıntı:
Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar yazının özeti sadece imanı başı kapalılar bilmez ve edepsiz demişsin..
edepsizliğimi senin bilmeyeceğine eminim.
bana kalkıp bebekler tahrik edici dersen ve ukala ukala davranıp sana verilecek tek cevap budur..!
|
Edepsizliğini benim dini yaşamımı öne sürerek gösterdin!
Dini yalnızca başı örtülüler mi savunabilir??Hangi akla hizmet??
Evet hakaretse en alası..Yapılan edepsizliktir!
Barbie bebekler aklı başında insanları ne diye tahrik etsin?Sen tahrik mi oluyorsun..? Yok değilse niye üstüne alınıyorsun..?
Bahsedilen ufak yaştaki çocuklardır ve bunu psikologlar dahi kanıtlarken sen hangi bilginle yok sayıyorsun!!
Madem fikrinde vardı bu konuda niçin önce üyelern saçmaladığını söyleyip kaçtın!
Laf olsun diye mi..?
Yoksa verecek cevabın olmadığı için mi..?
Yada sırf ablanı savunmak için mi..?
Yada sırf bir hocayı sevmediğin için mi.?
Birini sevmediği için onun doğru yada yanlış her fikrine muhaliflik etmek akıllı insanların işi olmasa gerek..!
Alıntı:
islami tüm konularda sadece bilginle ortaya giriyorsun..
bilmek önemli değildir..Allah akıl vermiş icraata koyun demiş...öğrenmekse herkes bilir...!
|
İslami konularda tabiki bildiklerimle cevap vereceğim!!
Demek şimdiye kadar bu(islami konularda yorum yapmam) sana BATMIŞ arkadaşım!Demek bu konularda ortaya girmem seni rahatsız ediyor..!Niçin bunu o konular içersinde dile getirip ifade etmeidn de KUYRUĞUNA basılınca şakıyorsun..!
Zaten kim bilgisi dışında cvp verir ki..? Cehalet diz boyu.. Birde dini savunmamam laf ediliyor.. Ne komik..
Bilgisi olmayan insanın fikri olur mu hiç..?
Bilgim olacak ki fikrim olsun..!
Ben aklımı kullanıp öğreniyorum..Bilmeidğim konu hakkında senin gibi fetva vermiyorum..
Mesela dini sadece başı açıklar savunur diye cahilce bir yorumda bulunmuyorum!!!
Alıntı:
bana edepsiz diyecek en son kişisin terbiyeni takın..
senin açık olduğunu tek ben bilmiyorum demi?
foruma resmini koydun?bundan neden bu kadar gocundun anlamadım..?!
|
Benim başımın örtüsüne ve dini savunmama laf eden herkes EDEPSİZDİR (nokta)
Ümmü seleme haddini AŞMA!
Kim bilir yada bimez..Kimin bilip bilmediği umurumda olsa emin ol koymazdım zaten!Benim başımın açıklığı seni asla ilgilendirmiyor hadsizlik etme!
Benim foruma neyimi koyduğum,başımın açık olması bu konuya yorum yapmayacağım,her dini konuda susacağım anlamına asla gelmez..!Konuştukça cehaletini izliyoruz bravoo!!
İşte başı açıkların dini savunmasından rahatsız olan,bunun dinen bir günahı bir ayıbı bile olmadığını bilmeyen bir şahıs!
Alıntı:
ve ben dini sadece ben biliyorum diyen biri değilim...benim üstümden neden tüm kapalıları genelledin anlamadım...
cahilliğini bu söylemlerinle örtmeye çalışma...anlşaştık..
Amelsiz ilim Hamallıktır!
|
Bütün kapalıları genelleyerek konuşutuğumu ve onları suçladığımı kanıtlamazsan ayrıca adisin seleme..Yanlış anlama öylesin demiyoruz.. Kanıtlayamazsan ÖYLESİN!
Cehaletin kimde olduğu gayet açık ve NET!
Konuyu her zaman yaptığın gibi kişiselleştirerek mahvettin ayrıca tebrikler!
Ama emin ol senin gibi hadisizlere karşı ASLA SUSMAM!
EDEBİNİ BİL ÖYLE İSTİŞARE EDELİM GÜZELİM..
AKSİ TÜRLÜ TADI OLMUYOR!!;)
Kimin ne amel yaptığınıda sen bilemezsin!
Edebi cümleciklerle üste çıkma çabaların sonuç vermiyecek emin ol!!
Edebiyat yapmak ayrı BİLMEK AYRI!!
Devam et..Hakettiğin yere ve değere cevaplarınla ULAŞIYORSUN!
Hadi bunuda birilerine şikayet ette tatmin ol..;)
|
|
|