12-12-2009, 23:36
|
|
|
|
Alıntı:
Ömer Bekir Nickli Üyeden Alıntı
Bir saniye sayın EÇİFTÇİ..PKK kürt köylerini basmadı diyorsunuz,nereden bu kanıta varıyorsunuz..Benim ablamın eşi Hakkari'li..Onlar'dan ben bizzat dinledim PKK'nın kürt köylerini nasıl bastığını,genç kızları alıp dağda biraz terör estirtip sonra tecavüz ettiklerini,genç erkekleri dağlara para vaadi ile dağlara çıkarıp zorla terörist yaptıklarını..Oğlunu vermek istemeyen anneleri ve babaları evlerde katlettiklerini..Bu konuda yüzlerce şahit gösteririm size..
Siz DTP'yi savunmuyoruz demişsiniz ama,PKK'yı iyi bir STK gibi göstermeye çalışmışsınız;bilerek veya bilmeyerek..
|
Şimdi bakın arkadaşlar, Bu konuda okuduğum ve bizzat dinlediğim bilgilere dayanarak bu lafzı yazdım.Elbette herkesin bir dayanağı var.Kürt köyleri TSK baskısı ile boşaltılmıştır.Bunu burada kime sorarsanız söylerler.Üstelik TSK içindeki itirafçıları okuyun.Hasan Cemal çok güzel yazmıştı Kürtler kitabında bu olaylar ile ilgili.PKK kıyafetleriyle askerin köyleri yaktığı bizzat itiraf edilmiştir.Zaten PKK ergenekonun maşasıdır.Birbirinden haberdar olarak iş yapıyor adamlar.Köyler yakıldığında PKK'nın haberi yok muydu elbette vardı.Hatta onlar da yol göstermiş olabilirler, yani başındakiler.Dağa çıkanlar çünkü daha çocuk.İnanın çocuklar14-15 yaşında çocuklar.Ne beklersiniz o yaştaki çocuklardan.Ben de güneydoğuda çalışıyorum.Buraya gelemeden evvel ben de sizler gibi düşünüyordum.Ancak olaylar gösterildiği gibi değil.Gelip bir görseniz, ızdırap insanı olacaksınız belki...
Şeyh Said isyanını bizzat yaşamış ihtiyar bir kadını bile buldum yaşananları ilk ağızdan duyabilmek için.Yaşadığım bölge toplu mezarlar bulunuyor.93 de veli küçük burada görevli bir askerken insanlar sokağa çıkamaz hale gelmiş.Binlerce genç öldürülmüş.PKK ile hizbullah'ı birbirine düşürmüşler.Bunları barıştırmak isteyenler de tek tek faili meçhul olarak kaybolmuş.Hatta 10 sene evvel bu yüzden kaybolan bir adamın nufüs cüzdanı geçenlerde ergenekon kapsamında delil olarak bulundu ve tv'da gösterdiler.Hepsi bir oyun, halk kullanılıyor.
Bana şahit göstermenize gerek yok ben zaten içlerinde yaşıyorum.Her gün konuşuyorum bu meseleleri onlarla.PKKyı savunmuyorum sadece halkın iyi niyetini savunuyorum.PKK'nın başında yalçın küçük ve ergenekonun diğer üyeleri vardır Nasıl onu savunduğumu söylersiniz...Bütün olarak yazımdan anladığınız bu mu?
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı
Evet fazla abartılı olmuş söyledikleriniz kaybettiğimiz 30 bin insanın nereden baksanız yarısı köyler'de şehirler'de katledilen sivillerden oluşuyor..
O halde kim katletti bu kadar insanı Tsk mı..?
Ergenekona'da fazla kaptırmamak lazım o zaman katledilen 30 bin insanın yarısı Tsk'nın yarısı da Pkk'nın işi...
Bari diğer 15 bin şehidi'de Ergenekoncu Tsk katletmiştir Pkk ve Apo masumdur deseydiniz'de tam olsaydı bari..!
Pkk'yı Tsk'nın içinden destekleyenler var elbette ama bu o insanları pkk nın katlettiği gerçeğini değiştirmez..
|
Arkadaşlar bu insanlar askere gitmiyor mu?Yapılan istatistikleri bir inceleyin.Burada insanlar iki kez ölüyor.Asker ve ya PKK'lı olarak.En fazla şırnak'lı insanlar ölüyormuş.Toplamda 40 bin'e yakın İnsan ölmüş şırnaktan.Bu insanlar da bu vatanın evlatları, yapmayın , etmeyin...
|
|
|