|
|
|
|
#1 |
|
Bir saniye sayın EÇİFTÇİ..PKK kürt köylerini basmadı diyorsunuz,nereden bu kanıta varıyorsunuz..Benim ablamın eşi Hakkari'li..Onlar'dan ben bizzat dinledim PKK'nın kürt köylerini nasıl bastığını,genç kızları alıp dağda biraz terör estirtip sonra tecavüz ettiklerini,genç erkekleri dağlara para vaadi ile dağlara çıkarıp zorla terörist yaptıklarını..Oğlunu vermek istemeyen anneleri ve babaları evlerde katlettiklerini..Bu konuda yüzlerce şahit gösteririm size..
Siz DTP'yi savunmuyoruz demişsiniz ama,PKK'yı iyi bir STK gibi göstermeye çalışmışsınız;bilerek veya bilmeyerek..
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | ||
|
Alıntı:
Şeyh Said isyanını bizzat yaşamış ihtiyar bir kadını bile buldum yaşananları ilk ağızdan duyabilmek için.Yaşadığım bölge toplu mezarlar bulunuyor.93 de veli küçük burada görevli bir askerken insanlar sokağa çıkamaz hale gelmiş.Binlerce genç öldürülmüş.PKK ile hizbullah'ı birbirine düşürmüşler.Bunları barıştırmak isteyenler de tek tek faili meçhul olarak kaybolmuş.Hatta 10 sene evvel bu yüzden kaybolan bir adamın nufüs cüzdanı geçenlerde ergenekon kapsamında delil olarak bulundu ve tv'da gösterdiler.Hepsi bir oyun, halk kullanılıyor. Bana şahit göstermenize gerek yok ben zaten içlerinde yaşıyorum.Her gün konuşuyorum bu meseleleri onlarla.PKKyı savunmuyorum sadece halkın iyi niyetini savunuyorum.PKK'nın başında yalçın küçük ve ergenekonun diğer üyeleri vardır Nasıl onu savunduğumu söylersiniz...Bütün olarak yazımdan anladığınız bu mu?Alıntı:
|
|||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|