Konu
:
MHP nin genetiği.
Tekil Mesaj gösterimi
06-16-2010, 20:28
#
8
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
hipermuhafazakar
Nickli Üyeden Alıntı
buradaki tek hasta ruhlular hasta kalpliler, AK Partili makyajı yapıpta AK Partili olduğunu buradakilere inandırdığını zanneden aslen SP'li olan koltuk görüşçülerdir ! parazitlik yapıp durma kendi görüşlerinle bana ders vermeye kalkma diyorum sana senin bana verebileceğin hiçbirşey yok çünkü. ayrıca kimseden yorum istediğim falan yok kendi işine gelecek türde çevirme meseleleri.. aptal aptal yazanda sensin, daha Gülen cemaatinin 99'da DSP'yi desteklediğini kanıtlamanı bekliyoruz senden.
buradan Saadet'e ekmek (oy) çıkmaz..onun için buradaysen eğer boşuna yorma kendini
Zoruna mi gitti yazdiklarim.Hazmedemedin cikarttin.Sen ilk once kafana sunu sok Her akpartili Fetullahci degil.Ayrica forumdada ahkam kesip durmayin.Onuda belgelerim.Alaatin KAYA.Zamanin en iyi fetullahcilarindan,Gulen in sag kolu.Gulen adina bakin bakalim siyaset arenasinda ne yapmis.(99 secimi ve DSP adina kanit isteyenler icin)Alaattin kayanin papanin elini optugunude ,Fetullah Gulen in peygamberimiz icin ''Muhammed Allah'in resuludur hukmune gerek yok sozlerinide,17 nisan 200 tarihli Ahmet SAhin in yazisinida bakin derim.Ama nafile bakar korsunuz.Otesei yok
Hasan ERBEK
Açık Profil bilgileri
Hasan ERBEK nickli üyeye özel mesaj gönderin
Hasan ERBEK - Daha fazla Mesajını bul