|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
buradan Saadet'e ekmek (oy) çıkmaz..onun için buradaysen eğer boşuna yorma kendini
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Biz senden ısrarla kanıt bekliyoruz sen o yazıya bu yazıya bakın diyorsun. YAHU SEN KOYAMIYORMUSUN O YAZIYI YOKSA ÖYLEMİ BİR YAZI ! Hem Hocaefendinin 'Muhammed Allah'in resuludur hukmune gerek yok ' diye birşey söylediğini idda etmen ne kadar zavallı bir insan olduğunu öğrettirdi bize. Gülen'in öyle birşey dediğini ETÖ'nün teknik ekibine rica etseniz bile hazırlayamazlar kanıtlayamazsınız asla ! O cemaat tüm siyasi partilere eşit yakınlıktadır, kimselerine bu konuda bir telkin yapmazlar..fakat millet yararına olacak icraatlarda, emniyeti huzuru kardeşliği sağlayacak, demokrasiyi destekleyecek samimi açıklamalara biraz daha geniş yer verirler medyalarında..sadece o kadardır ve bırakın o kadarda olsun. o cemaat siyasetle uğraşmaz büyük günahı vardır bu iddialarınızın vebali ağırdır altından kalkamayabilirsiniz. |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Buyrun devleti ele gecirme hakkinda soyledikleri sozleri izleyin http://www.youtube.com/watch?v=5RO_HJFrJ4M bunuda inkar edebilcenmi? |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
biz fethullahçı falancı filancı değiliz, ben gördüğüm kadarıyla kim samimice hizmet ediyorsa ona bakıyorum ve destekliyorum. son 4 gün içinde 2. kitabımı bitirmek üzereyim..İlki Gülen'in Kendi İklimimiz kitabı, öbürüde peygamberimizin insan kazanma metodların diye bir kitap..bu müthiş eserleri bir sövmediğin kaldığı o gülen cemaati sayesinde okudum..ve benim gibi inan şuanda yüzlerce genç bu kitapları okuyor görsen inanamazsın.. attack yapmaya gerek yok doğru değerlendirmeler yapmaya çalışmalyız hep, özelliklede siz ! |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Sanki yabancılar Gülen cemaatinden olanlar bu milletin evlatları değiller. Gülen diyorki, ''sızmayız, gireriz. Biz bu ülkenin evladıyız, müslümanlar bu ülkenin evladı bu ülkenin evladı kendi kurumlarına sızmaz, kendi kurumlarına girer" . Evet bu milletin çocukları olabildiğince en iyi şekilde yetiştirilip hem dini ilimleri hem fenni ilimleri almalıdır ve en önemli yerlere onlar gelmelidir, yerli ve milli olmayanlar ihanet çetelerini kollayanlar milletin egemenliğini tehlike olarak gören kütüğü bozuklar değil onlar gelmeliler. Bunda ne varmış Sadece bu Türkiye çapında değil dünya çapında olmalıdır. Varın sizler bu en güzel düşünceleri 'devleti ele geçirme, siyasi faaliyetler' diye statükoca tanımlayın titreyin.O cımbızlanmış konuşmalardan hayali felaket senaryoları üretmeyi bırakında artık tanıyın Gülen'i..takip edin herkul.org'u http://www.herkul.org/bamteli/index.php |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
||
|