Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-15-2010, 01:28   #48
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen katılıyorum Kardeşim... Türkiye'nin O günkü kURUCULARI MASONDU ! Bugükü Irak'taki Lider Kürtlerin yahudi Kürdü olması gibi...!
öyle ithamlar görüyorum ki şaşırmamak elde değil. CIA de mi çalışıyorsunuz? yoksa istihbarat şirketi mi kurdunuz? Iraktaki lider Kürtler nasıl Yahudi oluyor, ispatınız var mı?

Mesut Barzani'nin babası merhum Molla Barzani'nin kitabını okudunuz mu? besmeleyle başlayan her cümlesinde Allah'ı zikr eden kitabını? İslami yönetimle bugünki İran sınırları içerisinde Kürdistan'ı nasıl kurduğunu anlatıyor.

sizin tabirinizle Yahudi Kürtler! 1967 İsrail- Arap savaşlarında çok özel olarak yetiştirilmiş 5000 Kürt askerini Mesut Barzani'nin babası Molla Barzani'nin İsrail'e karşı savaşmaları için Arap saflarına kattığını biliyor musunuz? Molla Barzani gözü gibi baktığı bu çok özel 5000 Kürt askerini ümmetçilik anlayışını benimsediği için Arap ordularına gönderdiğini anlatıyor kitabında. bu birliğin çoğu şehit oluyor.

sürekli Kuzey Irak'a soğuk durdunuz. Biz soğuk durduk, Araplar soğuk durdu. hiçbir ülke veya yönetim yalnız yaşayamaz. İsrail'in ve ABD nin uzattığı eli elbette tutacaklardı. bu onların değil bizim suçumuz. yani anket beni oldukça şaşırttı. ben, furkan ve asi'den başka "hayır" oyu verenin çıkmaması çok ilginç.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla