|
|
|
|
#1 |
|
Aynen katılıyorum Kardeşim... Türkiye'nin O günkü kURUCULARI MASONDU ! Bugükü Irak'taki Lider Kürtlerin yahudi Kürdü olması gibi...!
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Kürtlerden de söz ederseniz size karışmam ![]() Neyse, konuyu saptırmayalım. Demokrasi, hak, hürriyet istenecekse herkes için istenmelidir. Ayrım olmamalıdır... Her tarafta iyi, kötü var. Görüşü, stratejisi, çizgisi ayrı olan herkes mücadelesini parlementolarda gerçekleştirsin... Haksız mıyım? |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
sen hakkında bilgi sahibi olduğun konuları konuş... o taliban görüşlü dediğin mustazafder gibi kuruluşların sayesinde bölgede hala dinsiz pkk dahada aktifleşemiyor... |
||
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Müslüman olan ''iYİ Kürtler'' dediğimizde taliban zihniyeti mi oluyor ? Müslüman Kürt Kardeşlerimizi böyle mi tanımlıyorsunuz ![]() Hak ve Paylaşım Hakça olmalıdır ! Abd-İsrail'in projesinden Masum Müslüman Kürt Halkının zarar göreceği açıktır ! Bu hassasiyetimin sizin ''büyük israil'' stratejisi için ''Taliban Zihniyeti'' dışındakilere atfetmenizi Vatan Hainliği ve İşbirlikçilik Dışında bir tanımı olabilir mi Tarihteki Kürt Kardeşlerimizin Türk Devletinden Ayrılmak istemesinin nEDENİ İSLAM idi ! Şimdi nedir ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Konu HaArP tarafından (09-14-2010 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Taliban işgal altındaki yurdunu batı emperyalizmine karşı savunuyor Nusaybin işgal edilse sen düşman kuvvetlerine karşı savaşmazmısın savaşırsın Talibanın öcü gibi gösterilmesi tamamen emperyalist medya oyunudur ! |
||
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Mesut Barzani'nin babası merhum Molla Barzani'nin kitabını okudunuz mu? besmeleyle başlayan her cümlesinde Allah'ı zikr eden kitabını? İslami yönetimle bugünki İran sınırları içerisinde Kürdistan'ı nasıl kurduğunu anlatıyor. sizin tabirinizle Yahudi Kürtler! 1967 İsrail- Arap savaşlarında çok özel olarak yetiştirilmiş 5000 Kürt askerini Mesut Barzani'nin babası Molla Barzani'nin İsrail'e karşı savaşmaları için Arap saflarına kattığını biliyor musunuz? Molla Barzani gözü gibi baktığı bu çok özel 5000 Kürt askerini ümmetçilik anlayışını benimsediği için Arap ordularına gönderdiğini anlatıyor kitabında. bu birliğin çoğu şehit oluyor. sürekli Kuzey Irak'a soğuk durdunuz. Biz soğuk durduk, Araplar soğuk durdu. hiçbir ülke veya yönetim yalnız yaşayamaz. İsrail'in ve ABD nin uzattığı eli elbette tutacaklardı. bu onların değil bizim suçumuz. yani anket beni oldukça şaşırttı. ben, furkan ve asi'den başka "hayır" oyu verenin çıkmaması çok ilginç. |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
|
||
|