09-16-2010, 02:38
|
|
|
Alıntı:
nrsbh Nickli Üyeden Alıntı
kurulmasına olanak yoktur... kürtler ayrı devlet kurduklarında diger azınlıklar da hak isteyecektir ve bu mümkün degildir... geriye türk toprakları diye bir bölge kalmayacak bu gidişle.....
başbakanın da söyledigi gibi tek DEVLET tek MİLLETİZ kardeşim istediginiz kadar ötün...
|
"ötün" şeklindeki ifadeniz hoş olmamış, zaten konuyu da yanlış anlamışsınız. Kürdistan ifadesinin geçtiği yerde kininizi boşaltmak için hemen klavyeye sarılmaktansa başlıkta ben ne yazmışsım onu okuyup, bilgilendikten sonra yorum yaparsanız daha hayırlı olur. ben Türkiye'nin bölünüp Kurdistan'ın kurulması gerekliğinden bahsetmiyorum. böyle diyen biri teröristtir. ben sadece Kuzey Irak'taki özerk Kürt yönetiminin kendi sınırları içerisinde bir devlet kurmasından rahatsızlık duyup duymayacağınızı sordum. eğerböyle bir devlet kurulursa bizim Irakla sınırımız kalmayacak ve yeni komşumuz Kurdistan olacak. bu ülkeyle ilişkilerin nasıl olması gerektiğini sordum ama malesef bazıları beni pişman etti.
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Söz konusu ülkemin sınırlarıylsa,ülkemin sınırının güvenliğiyse her yer benim
|
bilmiyorum suç bende mi? başlıkta da belirttim oysa, daha sonraki mesajlarımda da defalarca söyledim. Ülkemizin sınırlarından bahsetmiyorum Kuzey Irak'tan bahsediyorum. herkes neden yanlış anlamış
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı
ben kürtlerin kürdistan devleti kurma isteklerine yaklaşık 5-6 senedir anlam veremiyorum, öncesinde evet 2. sınıf insan muamelesi görüyorlardı, ama şu bir gerçek artık bir çok alanda onlara hoşgörü ile yaklaşılıyorlar, kendi dilleriyle daha özgür hereket edebiliyorlar ve değer kazandılar... her azınlık kendi devletini kurmak isterse birilerinin sömürgesi altında kalıp ve zulme uğrayabilirler...
|
siz de başlığı yanlış anlayanlar kervanındansınız, neyseki daha sonra yanlış anladığınızı söylemişsiniz. (: mesajlarınızda iyi niyetli olduğunuz hissediliyor, yorumlarınız için teşekkürler, ayrıca hoşgeldiniz
bu arada konuyla ilgili nerdeyse 100 yorum yapılmış ama malesef başlıkla alakalı bir açıklamada bulunulmamış. Lütfen ülkemizin sınırlarını bir kenara bırakıp Kuzey Irakla ilgili yorumlar yapalım. Ülkemizin sınırlarıyla oynamak kimsenin haddine değil.
|
|
|