Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Kürdistan'ın Resmen Kurulması Sizi Rahatsız Eder Mi ?
Evet 50 84.75%
Hayır 9 15.25%
Katılımcı sayısı: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 09-15-2010, 22:40   #81
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Topraklar tapulu malınmı reyiz yol gösteriyon çakarım tanrıdağının haritasını bak
Kürdistanın kurulmasına gerek yoktur kürtlere özlük hakları verilsin yeter biz böylede mutluyuz
Söz konusu ülkemin sınırlarıylsa,ülkemin sınırının güvenliğiyse her yer benim Cennet dahi varlığıyla cehennemi tehdit ediyorsa,cehennemde benimdir.Varın siz anlayın
Alt 09-15-2010, 22:42   #82
Kullanıcı Adı
nrsbh
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha uzağı cehennemin dibi ama kordinatlarını bilmiyorum
bu güzelmiş
nrsbh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2010, 22:44   #83
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Topraklar tapulu malınmı reyiz yol gösteriyon çakarım tanrıdağının haritasını bak
Kürdistanın kurulmasına gerek yoktur kürtlere özlük hakları verilsin yeter biz böylede mutluyuz
CcC demirden dağı eritip çıktık ergenekon ovasından reyiz CcC
Alt 09-15-2010, 22:46   #84
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha uzağı cehennemin dibi ama kordinatlarını bilmiyorum
Herkes geldiği yere dönerse zaten dünyada kimse kalmaz öyle değilmi ?
Bu topraklar türk toprağı gibi konuşmayın bu toprakları kazanmak için sadece türklerde mücadele etmedi babanızın malımı bu vatan Allah Allah yav
Alt 09-15-2010, 22:52   #85
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Valla hacı babam malı değil ama benim malımmış gibi göz diktim bu topraklara
İlla bir şey kurulacaksa Hüdaverdi Cumhuriyeti kurulur yanına da krallık eklerim ayrıca padişah gibi yaşarım Bölmem,bölme hakkım yokken de asla böldürtmem ;)

Ekmek mi bölüyoruz yahu ? Toprağın her parçası anamız bacımız gibi namusumuzdur.Namusuma el sürdürmem.Sürenin de namusu çoktan terk-i diyar olmuş demiktir.Namusunu yamalamaya çalışanın namusuma el uzatmasına hakkı yoktur.
Alt 09-15-2010, 22:55   #86
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
ben kürtlerin kürdistan devleti kurma isteklerine yaklaşık 5-6 senedir anlam veremiyorum, öncesinde evet 2. sınıf insan muamelesi görüyorlardı, ama şu bir gerçek artık bir çok alanda onlara hoşgörü ile yaklaşılıyorlar, kendi dilleriyle daha özgür hereket edebiliyorlar ve değer kazandılar... her azınlık kendi devletini kurmak isterse birilerinin sömürgesi altında kalıp ve zulme uğrayabilirler...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2010, 23:01   #87
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kürtlerin kürdistan devleti kurma isteklerine yaklaşık 5-6 senedir anlam veremiyorum, öncesinde evet 2. sınıf insan muamelesi görüyorlardı, ama şu bir gerçek artık bir çok alanda onlara hoşgörü ile yaklaşılıyorlar, kendi dilleriyle daha özgür hereket edebiliyorlar ve değer kazandılar... her azınlık kendi devletini kurmak isterse birilerinin sömürgesi altında kalıp ve zulme uğrayabilirler...
Anlayabilsek toprak parçası verirdik zaten,anlamıyoruz çünkü ortada anlatılan/anlamaya müsait bir durum yok.Ama onlara biz bir şeyler anlatıyoruz,bu seferde onlar anlamamak için direniyorlar.Onlar derken kürtler değil,bölücüler,bu hayal peşinde koşanlar,içlerinde türklerde var tabi.

Milliyetçi faşist birisi şunu der ''demek ki 2. sınıf muamalesi tatlı geliyor'',böyle değil.Elbet gelişecekler.Şimdide çocuklarını okula yollamamaya başladılar boykot için.Cahil olmalarını,pkk ya militan yetiştirme derdindeler,kürtçe umurlarında değil çünkü kürtçenin k sini bilmiyor bdpliler.
Alt 09-15-2010, 23:06   #88
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
evet malesef en acısıda lider olarak ilan ettikleri insanın herhangi bir kürt sevgisi yok..
siteyi daha yeni olduğum için yazı röportaj verildimi bilmiyorum ama öcalanın bir zamanlar sağ kolu olan bir avukat bu konu hakkında açıklama yapmıştı zamanda.. kürt sevgisi olmadığnı kürdistan gibi bir sevdasıda olmadğını tek derdinin liderlik olduğunu açıklamıştı...
bence bu konuda en büyük dert cehalet... doğuda bunun önüne geçilmesi lazım keşke gönüllüler artsa öğretmenler oralara gitse...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2010, 23:09   #89
Kullanıcı Adı
EZEL
Arkadaşlar Barzaniyle neden ilişkilerimizi iyi tutmamız gerektiği konusunda sanırım bazılarının bilmediği bir önemli nokta var . PKK gerçek yüzünü görüp kamplarından kaçan kandırılmış teröristmi dersiniz kandırılmış gençlermi dersiniz ne dersiniz bilmem ama örgüte yakalanmadan en yakın teslim olacağı birlikler Barzani birlikleridir . Bir çok haberde duyarsınız örgütten kaçan şu kara militan Habur sınır kapısında güvenlik güclerine teslim oldu diye aslında bu haberlerin çoğunda belirtilmeyen ayrıntı bu teslim olan teröristlerin ilk önce KDYP peşmergelerine teslim olup önce orda sorgulanıp Türk vatandaşı oldukları için daha sonra sınırdışı edilmek sureti ile Haburda Türkiyeye teslim edilmesidir . KDYP'nin uyanıklık yapıp önce bu militanlara belli bir ücret karşılığı kendi ordularına katılmalarını teklif ettiğide bilinmektedir .
Kuzey Irak yönetimi ile aramızı kötü tutarsak teslim olan teröristlerden elde edeceğimiz istihbaharati bilgilere örgütün son durumu hakkındaki bilgilerede ulaşamıyacağız .
Şunu unutmayalım jeopolitik şartlarımız , tarihsel gerçeklerimiz çevremizde çok düşmanımız olmasına elverişli kılmıştır bu yüzden herkesle aramızı iyi tutmalıyızki bir gün arkadan darbe yemeyelim .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2010, 23:14   #90
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
CcC demirden dağı eritip çıktık ergenekon ovasından reyiz CcC

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)