Konu
:
KPSS'de Bu Kez Tam Puan Alan Çıkmadı
Tekil Mesaj gösterimi
11-13-2010, 18:22
#
10
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
rizeli kardeşim nerelerde gören var mı ?
kendisiyle bu konuda baya tartışmıştık. o konuyu aradım ama silinmiş, affedilir mi hiç
kopya felan çekilmedi diyordu daha hiçbir araştırma yapılmadan. kardeşim 95 puan aldı diyordu. siz başarısızsanız ben ne yapayım diyordu. 120 de 120 net yapanlar 94-95 puan almıştı
kardeşi de maşallah fullemiş sınavı
benim Müslüman cemaatçi kardeşim (:
120 de 120 net yapan sadece 1 kişidir diyordu. diyordu da diyordu..
merak ediyorum acaba kardeşi bu sefer kaç net yapmış? biri görürse bi zahmet çağırsın da bilgilendirsin bizi.
benhur kardeşimi de oldukça sinirlendirmiştik, sınavda kopya var deyince. kendileri zaten yüzbinlerce adayı kollamışlar, kopya çekilmediğini çok iyi biliyorlar !
Alıntı:
BENHUR
Nickli Üyeden Alıntı
ÖSYM yıllardır Türkiyede güven duyulan birkaç kurumdan biridir.
Ünal Yarımağan
yıllardır kuruma ciddi emek vermiş bir kimse.
Bugüne kadar üniversite sınavında şike iddiası gündeme dahi gelmedi.
Bu son KPSS olayı ise ciddi bir komplo olabilir.
Gülen Cemaati devleti ele geçiriyor tezlerini işlemek için bu olayı cemaat aleyhine kuruyorlar gibi geliyor bana
.Dikkatli
olmak gerek.
aa tabi canım komplodur komplo. milletin işi gücü kalmadı gidip sizinle uğraşacak.
rizeli kardeşimin açtığı şu başlıkta çok ilginç. hani birinin kuyruğuna basarsınız ya, öter de öter. onunki de aynı mesele olmuş.
ardı arkası kesilmeyen "kopya çekilmedi savunması" ve kopyanın çekilmediğine dair cemaatin yayın organları tarafından sunulan haberler paylaşılmıştı. İşte onlardan biri:
http://www.akpartiforum.com/kpssde-kopya-tespit-edemedik-iptal-soz-konusu-degil-t135345.html?t=135345
emniyet neden acaba aylardır başlattığı soruşturmayı bitiremedi? neden bir sonuca varılamıyor? yahu soruyu hazırlayanlar belli. binlerce kişi soru hazırlamıyor ki. isterseler 5 dakikada öttürürler adamları. kopyayı dağıtan kişi "soruları cemaatteki abilerden" aldım deyince "komplo" deyivermiştik. sonra bir de baktık TRT bu kopyacıları işe alıvermiş
demekki bu kopyacılar bizden biri
kimlik numaralarından tespit edilen kopyacıların çalıştığı yerlere bakıyorsun hep cemaat okulları. karı-koca fullemişler KPSS yi. benim Müslüman kardeşlerim
yakında cemaatten yetkili bir isim "cemaat üyeleri kul hakkı yeme konusunda serbesttirler, kul hakkı kendilerine helal kılındı" şeklinde fetva verirse şaşırmayacam
yıllardır verilen emek, yapılan onca güzel işi birkaç memuriyet için heba etmeye değer miydi? bir kurum kendisini ancak bu kadar rezil edebilirdi!
Beylerbeyi
Açık Profil bilgileri
Beylerbeyi nickli üyeye özel mesaj gönderin
Beylerbeyi - Daha fazla Mesajını bul