Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-25-2010, 11:39   #97
Kullanıcı Adı
NûN
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erbakan Başbakan olmak için genel başkan olmadıki .. Partisi dağılmasın diye genel başkan oldu bu tehlike durduğu sürece başındada duracak . Benim anlayamadığım ise Erbakanı söylemleri için eleştirenler Numan Kurtulmuşu eleştirmiyor.
Bir siyasinin lider mensubu olduğu cemaatiyle arası iyi diye onu koru diğeri kötüyse onu yerin dibine batır .. Canım ne alakası var Erbakan şunları şunları dedi şunları şunları yaptı yapmasaydı eleştirmezdik EyvAllahda diğer siyasi liderde Erbakan kadar olmasada Ak Partiyi haksız şekilde eleştirdi adamı hemen kanatlarınızın altına almanın anlamı ne ?

Ben Erbakan'ı eleştiremem, zaten onun düzeyinde değilim, ayrıca zaten bir yerlere gelmiş ama düzenle ama düzenbazlıkla bu beni ilgilendirmez. Ama sevmiyorum gerçekten, bana samimi gelmiyor çünkü
Cemaat üyesi değilim ama Kurtulmuş'tan ümidim vardı, dedim tamam işte Milli Görüşçüler de artık kendine çeki düzen verir, topralanırlar
Ama bindikleri dallarını kestiler, yenileşip gelişemediler Kalakkaldılar eski düzene, eski işe yaramayan miting düzenlerine
Neyseki Filistin davası var da o şekilde ayakta duruyorlar

Bu arada ne kadar bağımsızım desem de şimdi gel de Ak Parti'nin şu hoşgörüsünü takdir etme
Gidip bu tür başlıkları açmayı deneyin! İki dakika sonra banı yersiniz
Milli görüşçü arkadaşlara;
Bakın kaç gündür sizin başlıklarınıza ve de sizlere! müdahale etmiyoruz, "Provakatör" damgası yemiyorsunuz
Bence kıymet bilin, doğru yola gelin, aklanın paklanın Ve de sabır testine tabi tutmayın bizi ki zararlı çıkmayın Anlaşıldı sanırım

Konu NûN tarafından (11-25-2010 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir..
NûN isimli Üye şimdilik offline konumundadır