|
|
#22 | |
|
Alıntı:
Ben Erbakan'ı eleştiremem, zaten onun düzeyinde değilim, ayrıca zaten bir yerlere gelmiş ama düzenle ama düzenbazlıkla bu beni ilgilendirmez. Ama sevmiyorum gerçekten, bana samimi gelmiyor çünkü ![]() Cemaat üyesi değilim ama Kurtulmuş'tan ümidim vardı, dedim tamam işte Milli Görüşçüler de artık kendine çeki düzen verir, topralanırlar ![]() Ama bindikleri dallarını kestiler, yenileşip gelişemediler Kalakkaldılar eski düzene, eski işe yaramayan miting düzenlerine ![]() Neyseki Filistin davası var da o şekilde ayakta duruyorlar ![]() Bu arada ne kadar bağımsızım desem de şimdi gel de Ak Parti'nin şu hoşgörüsünü takdir etme ![]() Gidip bu tür başlıkları açmayı deneyin! İki dakika sonra banı yersiniz ![]() Milli görüşçü arkadaşlara; Bakın kaç gündür sizin başlıklarınıza ve de sizlere! müdahale etmiyoruz, "Provakatör" damgası yemiyorsunuz Bence kıymet bilin, doğru yola gelin, aklanın paklanın Ve de sabır testine tabi tutmayın bizi ki zararlı çıkmayın Anlaşıldı sanırım ![]() Konu NûN tarafından (11-25-2010 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|