Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
yani iftiralarınızda ısrar edeceksiniz anladım. ayrıca hizbullah ile ahmedi Nejadın sahiplenmediği safsatasını yine zaman mı yada cihan mı ortaya attı ilk defa böyle bişey duyuyorum. Hüseyin velioğlunun yetiştirildiği yeri belgelemeyen mufterdir. haysiyetten nasip almamıştır. imaın 7.şartı ( ergenekon adamlarının lafları hariş ) bi tek delil göster.
evet açık söylüyorum gülen cemaatine kırgınım bir çok faaliyetinide sevmiyorum. ama ben birşey yazdığım zamanda zaman gibi klavuzum erkenekon olmuyor yine Gülen medyasının kend yazıları oluyor kaldı ki size videoda gösterdim bu yazımda açık kimin yazdığım hem ergenekon diye yaygara koparıyor hem imanın şartı gibi görüyorsunuz sözlerini.
eni psikolojik harbin içinde görmüşün görmemişin umurumda değil zaten hep görüyorsunuz yazdıklarında belli zaten.
Hizbullahın kullanıldığı söylüyorunda Mosadı otorite kabul eden Hizbullah değil ABD de Enstitü kuran Hizbullah değil.
"'Bize bu tarz haksızlıklar' yapıldı ! Delilleri şunlardır demek daha doğrudur !" Yine tavsiyemi yeniliyorum Verdiğim Yazı dizilerini okyunuz lütfen. deniliyorda okuyor musnu sanki vasa yoksa afir doğan.
gel senle en değelimiz üzerine yemin edelim VAR MISIN ?
|
Meselenin özü meydana çıktı şimdi !!! Cemaate saldırıyorum çünkü nedeni : Otoriteye 'Mossad'ı' kabul ettiği için diyorsun !!!
Öncelikle sana Cemaate haksızlık olarak gördüğün varsa bir şeyi yaz ! Ama Cemaati karalama dedim ! Sen ne yaptın ! Hayır karalıyacağım çünkü... demiş oldun ! Bu Birincisi !!!
Ayrıca video konusunu izah ettim bence iyi anlıyorsunuz !!! 'İncindik' demek için bir neden yok !!!
Gazetelerde çalışan insanlar için 'zan altında' 'haksızlık etmişler' olabilir dedim ! Açıklayın lütfen ama böyle alakasız konulardan Psikolojik harb yapmayınd dedim ! Siz sahip çıkıyorsunuz !!! Demekki niyet bu aşamada !!!
'Hüseyin velioğlu' ile 'Artin Agopyan' yani 'Apo Öcçalan' Ankara Siyasal'da aynı sıra arkadaşı değiller miydi