|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
evet açık söylüyorum gülen cemaatine kırgınım bir çok faaliyetinide sevmiyorum. ama ben birşey yazdığım zamanda zaman gibi klavuzum erkenekon olmuyor yine Gülen medyasının kendi yazıları oluyor kaldı ki size videoda gösterdim bu yazımda açık kimin yazdığım hem ergenekon diye yaygara koparıyor hem imanın şartı gibi görüyorsunuz sözlerini. eni psikolojik harbin içinde görmüşün görmemişin umurumda değil zaten hep görüyorsunuz yazdıklarında belli zaten. Hizbullahın kullanıldığı söylüyorunda Mosadı otorite kabul eden Hizbullah değil ABD de Enstitü kuran Hizbullah değil. "'Bize bu tarz haksızlıklar' yapıldı ! Delilleri şunlardır demek daha doğrudur !" Yine tavsiyemi yeniliyorum Verdiğim Yazı dizilerini okyunuz lütfen. deniliyorda okuyor musnu sanki vasa yoksa afir doğan. gel senle en değelimiz üzerine yemin edelim VAR MISIN ?
![]() Konu Ammar tarafından (04-05-2011 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Öncelikle sana Cemaate haksızlık olarak gördüğün varsa bir şeyi yaz ! Ama Cemaati karalama dedim ! Sen ne yaptın ! Hayır karalıyacağım çünkü... demiş oldun ! Bu Birincisi !!! Ayrıca video konusunu izah ettim bence iyi anlıyorsunuz !!! 'İncindik' demek için bir neden yok !!! Gazetelerde çalışan insanlar için 'zan altında' 'haksızlık etmişler' olabilir dedim ! Açıklayın lütfen ama böyle alakasız konulardan Psikolojik harb yapmayınd dedim ! Siz sahip çıkıyorsunuz !!! Demekki niyet bu aşamada !!! 'Hüseyin velioğlu' ile 'Artin Agopyan' yani 'Apo Öcçalan' Ankara Siyasal'da aynı sıra arkadaşı değiller miydi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
" 'Hüseyin velioğlu' ile 'Artin Agopyan' yani 'Apo Öcçalan' Ankara Siyasal'da aynı sıra arkadaşı değiller miydi ![]() Erbakan Demirel'in sınıf arkadaşı ( rbakan 28 şubatçı mı oluyor Gülen Bush'la aynı devlette yaşamata ( Gülen CİA m oluyor haçlı seferlerinin fetvacısı mı oluyor ) bunlara ne diyeceğiz.nasıl belge bu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
![]() Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=twCsXEYYZaY |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
![]() Alıntı:
![]() ![]() alda arif doğanın HİZB-İ KONTRA dediği şeyi öğren hep afir doğandna mı dinliceksinzi boşuna demiyoruz gayri müslümlerin dışında müslümanları dilediğniz yok. http://www.huseynisevda.net/articles.php?cat_id=24 böyle kim oduğu belli olmayan geri zekalıların videolarınbı paylaşırsanız gülenle ilgili Dünya kadar video koyarım buraya ve hiç yapmadığım şeyi yaparım. bir müslüman için ne zamandan beri Afir doğan gibi adinin biri kaynak olmuş hele ki bu denilenler müslümanlar hakında ise. Gülene gelince psikolojik harekat Hizbullah gelince imanın 7.şartı Yüzde 100 doğru ne güzel süper değil mi ? |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|