Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2011, 22:07   #10
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaw kardeşim dedim ki gel hep beraber karşı çıkalım hizbullah gülene atınca karşı çıkalım gülen hizbullaha atınca karşı çıkalım yok yanaşmıyorsun

dedim ki gel bu yalan ve iftiralarla ilgili olarak en değelimiz üzerine yemin edelim yok yanaşmıyorsun

dedim ki idalarını ispatlamayan mufteridir. Velioğlunun Öcalanın sıra arkjadaşı olduğunu söylüyorsun ( ki, yalan yok öyle bir şey sadece aynı dönemde öğrenci olmuşlar )

dedim ki. gel deki gülen medyası ile kartel medyası aynıdır hiç neden yapıyorlar demicem dedim yok yine yanaşmıyorsun

dedim ki al bu yazıları yazı dizilerini madem hizbullaha atıyorsun hayatında bir hata yapta Hizbullah'ı kendi dilinden onu dinle sonra kararını ver yok yine yanaşmıyorsun.

VARSA YOKSA ARİF BABA töbe töbe ya rabbi ya...
Lütfen demegoji yapmayınız ! Sözlerimi baştan sona dikkatli okuyunuz ! Ne demek istediğim çok açıktır ! Yüzeysel bir açıklamadan başka bir şey göremiyorum ! Düşündüğümü söylemek isterdim ! Lakin islami hassasiyetlerim ve acizane derin stratejik konularda kardeşlerimin zihni karışmaması ve basit polemik haline gelmemesi amacıyla hüsnü zannımı açıklama gereği görmüyorum... ! Daha net ifadeler kullanmama rağmen siz yüzeysel geçiştirmelerle konuyu ne hale getiriyorsunuz !

Bua arada verdiğiniz linkleri okuyamadığımıda bildirmek isterim ! Açılmıyor !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla