|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Bua arada verdiğiniz linkleri okuyamadığımıda bildirmek isterim ! Açılmıyor !
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
yani ergenekondan dert yanım başkasına karşı det yandıklarını yüzde yüz delil kabul edilince işte o zaman insanın tepesi atıyor. verdiğim linkleri okumadığınızı tahmin ediyordum okusaydınız eminim temkinli konuşurdunuz. ktunnel kullanabilirsiniz. Hizbullahın yayın hakkı yok.erişime kapatılıyor. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Arif Doğan'a inanıp inanmamak çok ayrı bir mevzuudur ! Fethullah Gülen Hocaefendinin açıklaması çok farklı bir açıklamadır izah etmeye çalıştım ! 'Gülen Medyası' kavramı çok ayrı bir mevzuudur !!! Sizlerin haklı-haksız yanlarınızın açıklanması çok ayrı bir mevzuudur ! 'Cemaate' psikolojik harb yapılması özelliklede seçimler öncesinde çok ayrı bir mevzuudur ! Ve yaptığınız alıntı ile başlayan konularda 'uyarım' çok açık olmasına rağmen bunu devam ettirmeniz çok ayrı bir mevzuudur ! Eğer Cemaat ile ilgili herhangi bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız ! Tek Tek ele alalım bir başka konu açın orada siz haksızlığı belirtin bende acizane islami edep ve ahlak ile cevap vermeye gayret edeyim ! Siz kendiniz ve samimi olduğunuza inandığınız sürece ! Ben size iftira atacak Haşa yalan söyleyecek değilim ! Allah c.c. üzerine yemin olsun ki sizlere en ufak şekilde haksızlık ediyor isem Rabbim beni mahv etsin !!! Sözlerimi dikkatli okuyunuz ve sizi 'Çeşitli mihraklara karşı' uyarmam ile çeşitli bilgileri aktarmamı sizlere iftira olarak değerlendirmeyiniz ! Meselenin özlerini teker teker ele almak daha doğru bir bakış açısı olacaktır !!! |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
İslami hassasiyetlerimiz çok net bir şekilde açık iken ! Söylenen kelimelerin Haber kanallarında yapılan şüphe yahut zanların Türk Kamuoyuna haber olarak yapılmasında İslami Hkümler ne kadar kullanılabilir ? Haber kanallarının parapsikolojik hedefleri olduğu kadar farklı amaçlar ve belki iyi niyetli ama söylemeye mecbur olunan kavramları olabilir ! Ve vardır da ! Size bir örnek vereyim : Müslüman Müslüman'ı vuran Nato'da ne işi vardır ! Müslüman asla buna izin vermemelidir ! Lakin Devlet'in andlaşması var ise ! Andlaşmaya Hüküm gereği yerine getirmesi başka bir olgu ! Diğer hükmü bağlamıyanların izin vermemesi ayrı bir olgudur ! Bu iki ayrı olguyu bir bütün haline getirip Tamamıyle yargılayan zihniyetlere ! İslami şekilde anlatmanın zoruluğu ise ayrı bir mevzuudur ! Yukarıdaki örnekten inşaAllah bir pay çıkarırsınız acizane ! |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|