07-08-2011, 04:49
|
|
|
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
Ben Develete karşı kim ayaklanırsa haindir diyourm kim desteklerse bu ayaklanmayı haindir diyorum ki Saidi Nursinin yaptığı ayaklanmaya bütün kürtler destek vermemiştir hatta yaptıkları şehir yağmalamalarını görünce biz ne yapıyoruz diyerek orduya destek vermişlerdir . Şeyh Said külden yünden sebeplerle isyan etmiş toplumu birbirine kırdıma noktasına getirmiştir . Din adamı devletin yanlışı varsa bunu cemaate anlatarak düzeltir silah kuşanıp ayaklanarak değil ..
Binlercesi değil milyonlarcası bile gelir BDP lilerin hepsi haindir. Sonra Yüzbinlercesini astı diyen kim ? Binlercesini dedim ha binlercesini dedik diye hemen çok bilmişlik moduna girip 40 bin rakamını dediğimide sanmayın o kadar olmadığını herkez biliyor artık  )
|
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
Kime karşı cephede ? Türkiyeye karşı Türk ordusuna karşı . Ne yaptı elinde kuranla girdiği şehirlerde bu isyancılar ? Yokluktan kırılan şehirleri yağmaladı. Sonra ne oldu ? Bunu gören o bölgenin halkı haaa bunlar böyleymiş gavurlardanda kötüymüş deyip orduya yardım etti ..Bu günkü şeyh saitçiler akıllarınca nasıl savunuyorlar yaptıklarını yaw efendim laik sisteme karşı yapılan bir şeydi  ) tabi tabi elinde kuranla yağmacılık yapmadı Şİmdi bu söylediklerim yalanmı ? Doğru . Ama birazdan gelir bir forum yöneticisi konuyla alakası yok veya polemik diye siler .
|
sen bu yorumu şu konuya yapmıştın. ne çabuk said nursiyi devlet yanlısı yaptın.
bütün BDP'liler xain ( ban göre katiyen hepsi değildir ) durmua getiren kim sana kaç defa yazım ama hesabına gelmiyor. köyleri yak dillerini yasakla canın istedi mueebete çarp. canın istedi 6 aya kadar iskence canın istedi kaçır gören olmasın canın istedi. her türlüzü zülmü yap sonrada hain ne güzel değil mi ? etki tepki meselesi nedir bilir misin bilmem. ormanaları bile her sene yakarlardı. ve beraberidne ekinleride yakardı. insanlar bir sene boyunca o ekinleri beklerdi. bir kibritle çöp olurdu. söylemek kolay değil mi ?
çok önemli not : Said i nursi kesinlikle rejimden yana olmamıştır hayatı bunun ispatırdır.
|
|
|