|
|
|
|
#1 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
bütün BDP'liler xain ( ban göre katiyen hepsi değildir ) durmua getiren kim sana kaç defa yazım ama hesabına gelmiyor. köyleri yak dillerini yasakla canın istedi mueebete çarp. canın istedi 6 aya kadar iskence canın istedi kaçır gören olmasın canın istedi. her türlüzü zülmü yap sonrada hain ne güzel değil mi ? etki tepki meselesi nedir bilir misin bilmem. ormanaları bile her sene yakarlardı. ve beraberidne ekinleride yakardı. insanlar bir sene boyunca o ekinleri beklerdi. bir kibritle çöp olurdu. söylemek kolay değil mi ?çok önemli not : Said i nursi kesinlikle rejimden yana olmamıştır hayatı bunun ispatırdır.
|
|||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Birinin 1930 larda diğerinin 1960 larda öldüğünden haberim var gerçi biri diğerini kolluyorya salla gitsin onuda al birini bur ötekine .. He bu arada Şeyh SAİDİ ( ORDA YANLIŞ YAZDIM ) HİÇ BİR ZAMAN DEVLET YANLISI YAPMADIM NERDEN ÇIKTI ? BU ARADA ŞU ETKİ TEPKİ MESELESİ MUHABBETİ VARYA ETKİ İLE TEPKİNİN HANGİSNİN ETKİYE TEPKİ OLDUĞUNU İYİCE ÖĞRENMELİSİN .Konu EZEL tarafından (07-08-2011 Saat 05:02 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Alıntı:
etki - tepki (yer zaman , sebep ) anlat bakim göreyim ![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (07-08-2011 Saat 05:19 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
onun için etki tepkiyiz siz öğrenseniz daha mantıklı olur diye düşünüyoru-m-z |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Sana babamın yaşadığı bir olayı anlatırsam ağlarsın.. Sadece kürt'ler mi işkence gördü bu ülke de ne saçmalıyorsun sen.. Ülkücüler yapılan işkenceler sonucu ayaklandılar mı ? Muhsin Yazıcıoğlu 7 seneye yakın hücrede kaldı çıktı ne dedi biliyor musun ? Ne kaderime küstüm ne devletime !Çünkü inanmak iman etmek varsa birşeye bedel neyse katlanıp,Yarabbi kahrında hoş lütfunda dedik |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
türk iskence görmüşmüş. Kürtlerin yüzde 95 i iskenceden geçirilmiş PKK lısı dindarı hiç ayırım yapılmadan. hemde dili yasaklanarak dilini konuştuğu için. sen ve yazıcı oğlu türk olmayan bir ülkede iskence görün hemde dilinizi konuştuğunuz için. sonra çıkın ne kaderime ne devletime küstüm deyin. bu dediğin neye benziyor biliyor musun ? komşunun çoçuğunu öldürüsiye dövüyorsun komşu karşı çıkınca neden yaptın deyince ben dün çocuğuma daha beterini yaptım bişey dmeden demek gibi birşey. biz burda birinin birne zülmünden bahsediyoruz çıkmış zülüm edende kendine zülüm etti diyor. yazıcıoğlu zülüme bir şey demdi diye bende halayla karşılayacak değilim değil mi ? |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
yer zaman sebep olarak anlatınca etki ile tepkinin külahları değişeceği içinmi bu şekilde genelleme yapıp üstünden geçiyorsun daha koruyucu nun kimi kimden korduğunu düşünmeden yazıyorsun ![]() Hayır onlar sadece bağımsız kaynakları inceliyor biz hep tarihimizi genel kurmaydan öğreniyoruz sadece onlar tarihi irdeleyebiliyor biz sanki irdeleyemiyor karşılaştırma yapamıyor kendimiz araştırmıyor karşıt görüşleri aklımızlar yargılayamıyoruz çok basit bir şey anlatayım sana Ordu bazen kendi hatasından ölen askerini PKK ya yıkmıştı bununda çeşitli psikolojik savaş taktiklerine dayalı sebebleri vardır yarın bir gün bu gerçek açığa çıkınca ha bakın ordu burda yalan söylemiştir şu olaydada aynısı olmuştur ordu yalan söylemiştir diyerek bütün pislikleri orduya yıkmak adettir bu cenahlarda ama sadece kendilerini kandırırlar başka kimseyi kandıramazlar Konu EZEL tarafından (07-08-2011 Saat 05:31 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|