Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
sen bu yorumu şu konuya yapmıştın. ne çabuk said nursiyi devlet yanlısı yaptın.
bütün BDP'liler xain ( ban göre katiyen hepsi değildir ) durmua getiren kim sana kaç defa yazım ama hesabına gelmiyor. köyleri yak dillerini yasakla canın istedi mueebete çarp. canın istedi 6 aya kadar iskence canın istedi kaçır gören olmasın canın istedi. her türlüzü zülmü yap sonrada hain ne güzel değil mi ? etki tepki meselesi nedir bilir misin bilmem. ormanaları bile her sene yakarlardı. ve beraberidne ekinleride yakardı. insanlar bir sene boyunca o ekinleri beklerdi. bir kibritle çöp olurdu. söylemek kolay değil mi ?
çok önemli not : Said i nursi kesinlikle rejimden yana olmamıştır hayatı bunun ispatırdır.
|
grevs Şeyh Said ile Saidi Nursiyi bir zamanlar daha doğrusu hayatlarını incelemediğim araştırmadığım zamanlar aynı kişi sanırdım bunun verdiği bir alışkanlıkla yazdım işin kurnazlığına kaçanları boşver sen

Birinin 1930 larda diğerinin 1960 larda öldüğünden haberim var gerçi biri diğerini kolluyorya salla gitsin onuda al birini bur ötekine .. He bu arada Şeyh SAİDİ ( ORDA YANLIŞ YAZDIM ) HİÇ BİR ZAMAN DEVLET YANLISI YAPMADIM NERDEN ÇIKTI ? BU ARADA ŞU ETKİ TEPKİ MESELESİ MUHABBETİ VARYA ETKİ İLE TEPKİNİN HANGİSNİN ETKİYE TEPKİ OLDUĞUNU İYİCE ÖĞRENMELİSİN .