Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-14-2011, 18:36   #8
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fatih Sultan Muhammed Han'ın peygamber övgüsüne mazhar olduğunun yalan olduğunu tarih profesörlerinin hepsi söylüyor. Bu hadisi bende biraz araştırdım sordum soruşturdum uydurma olduğunu söylediler.

Kardeş katliamının bence gerekçesi olamaz. Yani benim vicdanım kabul etmez.
Rabbim Sultan Fatih Han'ın günahlarını affetsin. Çünkü İslama büyük hizmetleri olan bir padişahtı.
Furkan bakıyorum da bazı konularda keskin çizginlerin var. Önce Şefaat konusunda söylediklerin sonra birileri tarafından kendine ''profesör'' denilen adamların söylediğine itibar ettiğin sözler... Bence senin kafan fazla karışmış kardeşim. Bir şeyleri araştırayım, sorgulayayım derken artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemez, her seye şüpheyle yaklaşır olmuşsun. Bu sana -Allah muhafaza- fazlasıyla zarar verebilir günün birinde.

Herkesin bildiği ve dünden bugüne hep bir ağızdan söylediği şeylerin çoğu yanlış. Fakat bir iki kendine hoca veya profesör diyen kişilerin söyledikleri mi doğru? Biz bunca doğruyu bırakıp onların sözüne mi itibar edelim? Bu kadar insan bunları yanlıs biliyor da onlar mı doğru biliyor?

Allah (C.C) evvela bizlerin günahını affetsin. O evliya diyebileceğimiz kişilerin varsa günahı zaten inşaAllah affedilir O'nun tarafından.Bu yuzden O yüce insanların günahıyla değil de kendi günahımız ile ilgilenip bunun için dua edersek daha iyi olur.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla