Alıntı:
dirayet Nickli Üyeden Alıntı
Bu nasıl bir bakış açısıdır? annem beni dövdü, bütün anneler dayakçıdır demek gibi bişey bu ! Yazdıklarını okuyarak mı yazıyorsun yoksa sadece yazıyor musun? BDP ile diğer partileri eş görmek onları birbiriyle ilintiye sokmak akıllara zarar bir durum. Fikir bazında uzlaşamayabilirsin, ama MHP ve CHP Türk bayrağına ve bu ülkenin bağımsızlığı esasına inanan partiler. BDP'nin maksadı tamamen ülkeyi bölmeye yönelik. Ergenekon dediğin unsur çok güçlü bir unsur olsaydı şu an hapiste oluyor olmazlardı. Demekki o kadarda güçlü bir örgütlenme değillermiş ayrıca adamlar hala yargılanmadı. Tutuklu olarak yargılanmayı bekliyorlar. Demokraside haktan hukuktan bahsediyorsunuz ama işinize gelen taraftan bakmayıda ihmal etmiyorsunuz. Daha suçlu çıkmadı bu insanlar ama Abdullah Öcalan yargılandı, PKK'nın terör örgütü olduğunu herkes kabul ediyor. PKK'nın BDP ile organik bağı olduğunu artık sağır sultan bilior ama sen vesenin gibiler Teroristle daha yargılanma aşamasındaki insanlarıbir tutabiliyorsun ayrıcada adamlar avukatlığını yaptığı için CHP ve MHP'yi terorist partisi ve ona oy verenleride terorist sempatizanı gösterme cüretini österebiliyorsun. İşte senin bu yaptığın bölücülüğün en üst noktası.
|
Bir insan bir yerden alıntı yapıyorsa yazısını okuyarak yazar sen öylemi yapıyorsun ben gayet yazıyorum aklımdakileri

Şimdi bu bayrak sarılmalar falan onu bir geç...
Ssk ya pkklıları dolduran chpye pkklı adamları sokan kck davasını eleştiren her doğuya gittiğinde genel af diyen kılıçdaroğluna oy veren adam bdp yi elestirmesin...
Hiç fark yok aralarında...
Mhp desen ışte seçim dönemi gördük bdp ile dostluklarını
Bahçeli vatani milleti çok sevdiği içinmi idam yasasını geçirdi meclisten
Yargılanma sürüyor ama kabul edilen suçlar itiraflar ne olacak

Islak imza ve internet andici ilk aklıma gelenler...
Gizli tanıklar sonra eldeki belgeler bilgiler onlar masum diyecek kadar polyana değilim devletimi tanıyorum çünkü :-)
Ergenekon güçlü olmasa hapiste işi ne diyorsun içeridekiler daha hiç birşey o birşey değilde ıtalya kendi gladyosunu çökertti bu derin yapılanmanın güçsüzlüğünü değil devletin kararlılığını gösterir
Ben ergenekonu suç örgütü olarak görüyorum en basitinden insan fişleyen cami bombalamak isteyen suç örgütüdür ve bu adamları aday gösterenlere oy vermek en basit tabiri ile suça yataklık yapmaktır
Bu durumda bölücülüğü yapan ben değil terör örgütüne oy verendir