şimdi sizin bu yorumlara nasıl bir cevap verem diye düşünüyorum ne desem acaba ?
kusura bakmayın ama tam bir
tongaya düşme başka birşey değil ? yazıyıda mı okumadınız ??
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti'yi eleştirirken insaf ölçülerini yitirip insafsızlaşmak doğru olmaz. Üniversitelerde başörtüsü yasağı AK Parti iktidarında büyük oranda kaldırılmıştır. Türkiye'de AK Parti iktidarından önce başörtülüler devlet tarafından neredeyse ikinci sınıf vatandaş olarak görülürlerken, AK Parti iktidarında o durumdan kurtulmuşlardır.
|
cihannur eh işte biraz olumlu yönden bakmış olumlu tarafları saymış.
haklısnız ama ak parti döneminde bazı kardeşlermizede zülümler reva görülmektedir.
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
sizin cikarlariniza ters dustugu icindir belkide molla...
bana gore hayal kirikligi yok...
ulkenin gelisme duzeyi ortadadir...
|
tam tonga

çıkar mı dediniz ne zamandan beri kardeşim bana zülüm etmekten vazgeç demek çıkar olmuş çok şey istemicem sadece 1 tane çıakr söyle deki şu çıkarınız !
Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti Gerçek Bir Hayal Kırıklığı Oluşturdu
Sorunu üreten kaynak olarak devletin ve bu gücün imkânlarına vaziyet eden hükümetin yeniden şiddet sarmalına sarılması kabul edilemez bir durumdur diyerek Ak Parti hükümetinin daha önceki hükümetlerin ardılı bir politikaya gerilemesinin gerçek bir hayal kırıklığı oluşturduğuna işaret eden Aslan, "Şiddet ve savaş dilinin yeniden tırmandırılması ve şakşakçı görsel-yazılı medyaya asker cenazelerini bir rantiye aracı olarak kullandırması ahlaki çöküntü ve insani zemini kaybetmenin açık bir ifadesidir. Bu tür politikalar dar görüşlü ve yalnızca günübirlik düşünebilen kafaların işi olabilir ancak. Hâlbuki yüzde elli oy almış ve birçok vesayeti geriletmiş bir iktidarın bu kudretten aciz olması, bu konuda muktedir olamaması akla birçok soruyu getirmektedir. Oysaki bu hükümete, bu temel sorunların çözülmesi ve düzlüğe çıkılmasından başka hangi seçenek için bu kadar oy verir ki bir millet?" diyerek hükümetin politikalarını bir daha gözden geçirmesi gerektiğini söyledi.
bu yazı provokedir. partiyi yıpratmaktır. gercekle alaksı yok.. forumda paylaşmak saçma...
|
silmeye niyetlendiniz yine galiba
o zaman provakatorlere ulaşınız tepkinizi dile getirin. adları yazıyor belki ben paylaştığım için görmemişsiniz olabilir.
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı
Ammar kardeşim, senden bir ricam olacak. Bir gün dinimizde gerçekleri çarpıtanların hükmüyle ilgili bir konu paylaşabilir misin?
|
sizde yalancı demişsiniz olabilir yalan söyliyenlere tepkinizi iletin yada burada hangi gerçeklerin çarpıtıldığını paylaşabilirsiniz. konu bizimle alakalı olsaydı bu gerçekleri konuşurduk hiçte çekinmem bilen bilir.
konuyu ben açmıyorum gerçeklerle ilgili yeterince konu açıyorum açarsanız bilgimiz dahilinde iştirak ederiz.
VAHÖP adına basın açıklamasını okuyan Mazlum- Der GYK üyesi Yakup Aslan,