|
![]() |
#1 | ||||
![]() şimdi sizin bu yorumlara nasıl bir cevap verem diye düşünüyorum ne desem acaba ?
kusura bakmayın ama tam bir tongaya düşme başka birşey değil ? yazıyıda mı okumadınız ?? Alıntı:
haklısnız ama ak parti döneminde bazı kardeşlermizede zülümler reva görülmektedir. Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() o zaman provakatorlere ulaşınız tepkinizi dile getirin. adları yazıyor belki ben paylaştığım için görmemişsiniz olabilir. ![]() Alıntı:
konuyu ben açmıyorum gerçeklerle ilgili yeterince konu açıyorum açarsanız bilgimiz dahilinde iştirak ederiz. VAHÖP adına basın açıklamasını okuyan Mazlum- Der GYK üyesi Yakup Aslan,
![]() Konu Ammar tarafından (10-03-2011 Saat 03:31 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Yapılan zulümler AK Parti tarafından değil, sistemdeki bozukluklar yüzünden mevcut sistem tarafından sürdürülmektedir. Sistemdeki eksiklikleri düzeltmek için AK Parti elinden geleni yapmaktadır. AK Parti nasıl üniversitlerde başörtüsü özgürlüğünü büyük ölçüde sağlamışsa, sistemdeki diğer bazı eksiklikleri de zamanla düzeltecektir inşaallah. AK Parti'yi haksız yere suçlamak doğru olmaz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bir kesim Merve Kavakci üzerinden söz artik bizde demek istemisti ...
Bir kesimde Merve Kavakci üzerinden kuduzlar gibi saldirmisti... Diklenmeden dik duracagimiz günleri bekle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Geçenlerde forumda paylaştığım bir haberin başlığı şöyledir: 28 Şubat'ta Kapatılan İlk İmam Hatip Lisesi, 13 Yıl Sonra Açıldı. Sorunlar her zaman olabilir; Cennete yaşamıyoruz dünyada yaşıyoruz. Siyaset insanların sıkıntılarını gidermek, insanlara hizmet götürmek, insanlara faydalı olmak için yapılır. AK Parti ülkemize ve milletimize çok hizmet etmiş, halkımızın pek çok sorunları çözmüş ve dertlere derman olmuştur. AK Parti vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için siyasetini ve çalışmalarını sürdürmektedir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|