Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-17-2011, 23:22   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama espiri yok ortada yok ortada espiri varsa senin espiri anlayaisin cok kit.. su videoda güldügün yerleri söylede bizde gülelim..

madem onlari espiri dille anlatilacak daha zeki, özgün birseyler yapilabilirdi bu yapilan vasat, kalitesiz ve fazlasiyla gereksiz bir espiridir ki bana göre ortada espiri bile yok..
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
jetonu köseli olunca anlamasi uzun sürüyor
Videonun çok kaliteli olduğunu iddia etmiyorum. Videodaki espri vasat olarak da değerlendirilebilir. Süper espriydi demiyorum; ama ben beğendim. Espri anlayışım kıt değildir; köşeli jetonum falan da yok. Esprinin konusunu, sunuluş biçimini ve sonuçlandırılma biçimini beğendim. AK Parti Forum'da bu espriyi beğenmeyenler çoğunlukta olabilir. Espri anlayışım forumun genelinden farklı olabilir. Olsun, sağlık olsun.

Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neyin inadı anlamıyorum kaç kişi gülmüş yok işte espiri falan..!

Espiri olup olmadığını anlamak için evli olan 100 erkeği yanlarına eşlerini de alıp bu videoyu izlettirelim o kadınlar dan 51 tanesi gülerse espiri olduğunu kabul ederiz

Yahu niye inat edeyim kardeşim? Başkaları videodaki espriyi beğenmedi diye ben beğenmişken fikrimden vazgeçip beğenmedim mi diyeyim? Olur mu öyle şey! Bence espri var.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla