Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2012, 14:55   #26
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mevzuyu ne güzel çeviriyorsun be Ammar...

Konumuz hizbullah'ın terör örgütü olup olmadığı ayrıca Hizbullah'ın domuz bağı görüntüleri kamuoyuna yansımış haberlerde bile çıkmış bu görüntüler ben sana video getirsem ne getirmesem ne

Haksız yere 180 değil 1 kişi bile öldürülmüş olsa ben o örgüte örgüt demem arkadaş...

Şeyh Sait ülkesine baş kaldırdığı için öldürüldü rejimi değiştireceğim diye Müslüman askere kılıç mı çekilirmiş...

Biraz Bediüzzaman Said-i Nursi'yi okuyun...

Ben devletin astığı 5000 alim olayını savunmuyorum o dönem büyük yanlışlar yapıldı kabul ediyorum , Güneydoğu ve Doğu'da bir sürü aile katledildi bunları yapanlarda bizim düşmanımızdır biz her zaman haklının tarafındayız...

İnsanları öldüren bir örgütün değil...

HaArP usta yanlış anladın ben sinirli falan değilim sadece tutanakları gösteriyorum sizlere çıkarılmış olan mahkeme kararlarını gösteriyorum hizbullah'ın açıkça insanları katlettiği ortada iken ben daha neyini araştırayım ki neyine hüküm vereyim bu olayın.
atma recep domuz bağı ilgi hiç bir video ve fotoğraf yoktur olsadı senin gibi hazırcılar çizim değil fotoğraf koyardı değil video koyardı. ama iftiranızı kanıtlayamazsınız. beni öldürmeye geleni elimden gelirse öldürürüm bunda katledildi diyemzsiniz. ayrıca sen kimsin ki haklı olup olmadığını söylüyorsun haksız diyorsun öldürülenlerden kaç tane tanıyorsun.

Şehit Şeyh said en iyisini yapmıştır. rejimi değiştireceğim diye yapılır balgibi yapılır müslüman askerin laik kemalist rejimin tarafında ne işi var. ? kimi savunuyorsan ondansın o kadar basit. müslüman askere sialm mı çekilirmiş ? Hz.Ali hayatını oku da biraz beynin açılsın. milliyetçilik seni esir almış. hz Ebubekiri oku haz Hüseyini oku..

infaz hak edene haktır. bu ayetle de hadisle de haktır !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır