Konu
:
CHP'li belediyeden esnafa baskı: Zaman gazetesi almayın
Tekil Mesaj gösterimi
02-22-2012, 23:23
#
15
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
ali1986
Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım espiri anlayışımız baya farklı anlaşılan heleki internet ortamında sana hırsız denildiğinde sen gocunma olurmu ben gocunuyorum ahlak dersi vermiyorum abartmaya gerek yok sadece insanların birbirlerine saygılı olmasını istiyorum o kadar ben burda yada başka bir ortamda başbakanı eleştirebilirim eleştirememmi yaptığı işleri beğenmiyorum yanlış buluyorum ama adamın şahsına bişey diyebilirmiyim sen hırsızsın cebimden para çalıyosun diyebilirmiyim şaka yollu bile olsa siz diyosunuzda ben demiyorum arkadaşım siz benim burda size küfür etmemi bekliyosunuz ama küfür pek sevmiyorum ayrıca sana ne oldu anlamadımki ben ben tarışmayı kapattım belliki arkadaşta tatsızlık istemiyor sen çıktın meydana
bana ne oldu gibi bir durum yok burasi forum yani herkes, herkesle muhatab olabilir yani o arkadas icin kapanmis olan bir konu benim icin kapanmamis olabilir!..
sahsen sizin gibilerin cigerini bilirim isinize geldigi zaman ahlak, erdemlilik ve dürüstlük dersi verirsiniz ama birilerine elestiri adi altinda öyle imalarda, göndermelerde bulunursunuz ki bunuda kendi en dogal hakkiniz olarak görürsünüz..
orada saygideger bir abimizin yaptigi nükteye haddinizi asarak verdiginiz tepki aslinda elestiriye, espiriye ne kadar acik oldugunuzu gösterdi!..
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul