Konu
:
Hükümet Pozantı’yı Derhal Aydınlatmalı!
Tekil Mesaj gösterimi
03-02-2012, 02:05
#
80
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
Ammar
Nickli Üyeden Alıntı
asimilasyonlardan vazgeçerseniz hakkı inkar etmezseniz ( kürdü kürdistanı ana dili anadilde eğitimi eşit vatandaşlık hakkı ve zorlama yasalarla türk yapma ) bunları yapılmazsa ümmetmiz için çok hayırlı olacak zamanında yapılmasaydı çok daha hayırlı olurdu ama şuan için geç değil. inkarla bir yere varılamayacağını 30 yıllık sıcak ve 100 yıllık soğuk geçmişten anlayabiliriniz.
ben alıntı yaptım kürdistanı ben yazmadım ( yazmaktan ve söylemekten utanmam çekinmem ) bi baktım tüyleriniz kirpileşmiş sanıyordum ki yapılan iğrençlikler içindir bi baktım meğer kürdistan kelimesinden dolayıymiş.
inkarla bir yere varamazsınız daha çok ayrıştırısını benim son derece ırkçılığa karşı bir insanı bile bu kadar bu işin içine çekmek bile zülümdürrr sana söyliyim. ben kendimi kontrol ederim ama sizin gibi kendni kontrol edemeyip varı yoğunu devlete feda eden istemediğin kada insan var ( herkes kendi istediği devlete. )
ben çocuk mocuk anlamam. ben söylerim siz inkar edin. Kürdistan=Türkiye veya türkistan benim için bir farkı yok. Hak senin ne kadar hakkınsa onunda o kadar hakkıdır.
Şuan 30 yıllık sıcak geçmişi sağlayanlar senin istediklerinle de yetinmiyorlar onlar için yasal eşitlik hak hukuk umurlarında degil ne umurlarında biliyormusun bağımsız kürdistan..
Benim inkar ettiğim tek şey var bu insanların ayrılması he ayrılmak isterse kimseyi zorla tutamayız biz onlarsız da yaşamayı gayet iyi biliriz..
cartman
Açık Profil bilgileri
cartman nickli üyeye özel mesaj gönderin
cartman - Daha fazla Mesajını bul