Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-02-2012, 01:47   #33
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen tecavüz işkence ve zulümü dile getirdin dimi ? Ne kadar masumsun sen öyle bizi çocuk mu sanıyorsun =)
Biz artık yumruk gösteriyoruz elleri sizde kalsın =)) Benim ilgimi çekmeyecek sınır ve bayrakları eminim onların hoşuna gidecektir ümmetimiz için belkide hayırlıdır ne dersin
asimilasyonlardan vazgeçerseniz hakkı inkar etmezseniz ( kürdü kürdistanı ana dili anadilde eğitimi eşit vatandaşlık hakkı ve zorlama yasalarla türk yapma ) bunları yapılmazsa ümmetmiz için çok hayırlı olacak zamanında yapılmasaydı çok daha hayırlı olurdu ama şuan için geç değil. inkarla bir yere varılamayacağını 30 yıllık sıcak ve 100 yıllık soğuk geçmişten anlayabiliriniz.

ben alıntı yaptım kürdistanı ben yazmadım ( yazmaktan ve söylemekten utanmam çekinmem ) bi baktım tüyleriniz kirpileşmiş sanıyordum ki yapılan iğrençlikler içindir bi baktım meğer kürdistan kelimesinden dolayıymiş.

inkarla bir yere varamazsınız daha çok ayrıştırısını benim son derece ırkçılığa karşı bir insanı bile bu kadar bu işin içine çekmek bile zülümdürrr sana söyliyim. ben kendimi kontrol ederim ama sizin gibi kendni kontrol edemeyip varı yoğunu devlete feda eden istemediğin kada insan var ( herkes kendi istediği devlete. )

ben çocuk mocuk anlamam. ben söylerim siz inkar edin. Kürdistan=Türkiye veya türkistan benim için bir farkı yok. Hak senin ne kadar hakkınsa onunda o kadar hakkıdır.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)