Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2012, 09:21   #3
Kullanıcı Adı
k058
Alıntı:
Uzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İntifada

Yaklaşık 4-5 mesajdır anlatmaya çalıştığım birşey var. Namaz kılmayan insanlara verilecek ceza kuran-ı kerimde yazmamaktadır. Hatta namaz kılmamak günah diye bir tabirde yoktur. Sadece istediğim şey bunları çürütecek ayetler kuran-ı kerimde mevcudmudur ? Sorum bu kadar. Namaz kılınmasın yada nasıl kılınmalı yada namazın ne kadar iyi bir ibaadet olduğunu tartışmıyorum.

2. mesajına da; Anladığım kadarıyla kaza namazı diye birşey kuran-ı kerimde mevcud değil. Kılarsa kötü demiyorum ama sadece Yorum farklılığı yüzünden bir insan neden kendini 10- 100 - 1000 - 10000 vs. rekat namaz kılmak zorunda bırakılsın? Ben bir görüşe yada bir fikre itibar etmek istemiyorum. Önümde kuran-ı kerim var. Bunları bilmem gerektiği için kuran-ı kerim okuyorum ve aciz bir kul olarak elimden geldiğincede anlamaya çalışıyorum.

Heleki farz namazların rekat sayılarıda kuran-ı kerimde yazmıyor sanırım.

Namaz Farz Bır Ibadettır Farzı Terk Etmek Gunahtır İkinici Kardeşim Dünyadakı butun Muslumanlar Namazını Anlayarak mı Kılıyor Sen Önce Pat Çat Bi Öğren Sonra İşi Alimliğe Taşırsın Daha Namaz Kılmayı Bılmıyorum Dıyorsun Cıkmıs Anlayarak Kılmak Diyorsun Evet Altında Anlayarak Kılmak Var Ama Herseyın Bır Cıraklık Donemı Vardır Sen Once Bır Basla Sonra Anlamaya Baslarsın Ben Sana Yol Gosterıyorum Sen Anlayarak Kılmak Dıyorsun Hadı Kıl O zaman Senın Bu Ise Gönlün Yok gonlun olsa zaten benım bunu ogrenmem 5-10 sene surer demezsın ve Dıger kardeslerımızın gosterdıgı yolları Allah Razı Olsun Dersın Istemıyorsan Icınde Dursun Bızde Bılıyoruz Anlayarak Kılmak Daha Makbul Ama BU Hmen olmuyor Sen Once Kuranı Bır Ogren Okumaya Basla Sonra Anlamını Bılmeye Baslarsın Namazdada Aynısı Gecerlıdır Once Baslayacaksın Sonra Anlamaya Calısacaksın
k058 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla