|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Namaz Farz Bır Ibadettır Farzı Terk Etmek Gunahtır İkinici Kardeşim Dünyadakı butun Muslumanlar Namazını Anlayarak mı Kılıyor Sen Önce Pat Çat Bi Öğren Sonra İşi Alimliğe Taşırsın Daha Namaz Kılmayı Bılmıyorum Dıyorsun Cıkmıs Anlayarak Kılmak Diyorsun Evet Altında Anlayarak Kılmak Var Ama Herseyın Bır Cıraklık Donemı Vardır Sen Once Bır Basla Sonra Anlamaya Baslarsın Ben Sana Yol Gosterıyorum Sen Anlayarak Kılmak Dıyorsun Hadı Kıl O zaman Senın Bu Ise Gönlün Yok gonlun olsa zaten benım bunu ogrenmem 5-10 sene surer demezsın ve Dıger kardeslerımızın gosterdıgı yolları Allah Razı Olsun Dersın Istemıyorsan Icınde Dursun Bızde Bılıyoruz Anlayarak Kılmak Daha Makbul Ama BU Hmen olmuyor Sen Once Kuranı Bır Ogren Okumaya Basla Sonra Anlamını Bılmeye Baslarsın Namazdada Aynısı Gecerlıdır Once Baslayacaksın Sonra Anlamaya Calısacaksın
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Değerli Kardeşim UZUN Sana Namazı Kılmayı Emreden Ve Namazı Terkedenın Buyuk Bır Azaba Carptılacagı Ayet Budur
HTML-Kodu:
Onlardan sonra, namazı zayi eden, şehvet ve dünyevî tutkularının peşine düşen bir nesil geldi. Onlar bu tutumlarından ötürü büyük bir azaba çarptırılacaklardır. (meryem suresı 59) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
HTML-Kodu:
Sizi bu cehennem ateşine sürükleyen nedir?" Onlar şöyle derler: “Biz namaz kılanlardan değildik.” Müddesir Suresi 42-43 . Ayetler |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|