Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2012, 02:56   #2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen en 28 şubatından bahsediyorsun bu insanlara 90'dan beri bunlar bu çok daha ağırları reva görüldü gördüğünüz gibibide 28 de davm etmektedir. suya sabuna dokunmayanlara uğramaya bilirler haklınız ama bu uygulamalar bir iki tane değil türkiyenin her yeriden bazı islami sivil toplum kuruluşlarına bu baskılar yapılmakta evlerine uğrayacakları genşler bittide sıra bu insnalara geldi. insanlar rahata eden çıkamıyor bazı yerlerde onların evine gitseniz.

sanki diye başlayan bir cümlern var aynen ondan dolayı küfürle barışık küfrü rahatsız etmeyen her islamla bu tür rejimler başgös üstüne der belli ki bu insanların çalışmaları ahatsız etmektedi.

ayrıca onlar rahleden çekmiş çok ilkginç olmuş sizde masa başında okey oynarken çekin doğal dursun... ( tabi sizin kapıya gelmezler o ayrı mesele )

ha bide halbuki açıklama yapılsa diyorsun defalarca yapıldı basın açıklamalarıda yapıldı haberde yapıldı ne yazık ki sizin gibiler hep bi kılıf bulup geçiştriyorsunuz...

insan demez mi kardeşim bu kardeşlerimizden ne istiyorlar derneğe gitmiş gitmiş onlara ne ki taaa iş yerlerine kada gidiyorlar partonlarına söylüyorlar ailelerini tehdit ediyorlar...

ses etmiyorsunuz barı günahlarına girmeyin !

Kardesim,
haksizlik karsisinda her zaman haklidan yana olmak namina gücüm yettigince sesimizi cikarmisizdir...kimsenin günahina girmemek icin yukaridaki mesajimda özellikle ihtiyatli davrandim ve bana öyle geliyor diyerek bende olusan intibaayi anlattim....yoksa KESINLIKLE bu böyledir demedim...bu vesileyle siz benim günahima girmeyin lütfen...bir kez daha okumanizi tavsiye ederim.

Ama ben sizin benim hakkimda,
dogal durmasi icin yaptiginiz tavsiyeyi ve hakkimdaki " sizin kapiya gelmezler " ifadesindende anlasilacgi üzere yapmis oldugunuz degerlendirmeyi gayet iyi anladim...velakin öyle sandiginiz gibi haricten gazel okumadigimi belirtmek isterim.

Sizler günde bes vakit ezani Muhammedinin hos sadasi ile hemhal halindeyken bizler küfrün tam göbeginde islam düsmanliginin soguk nefesini her an ensemizde hissederek büyüdük.

Selam ve muhabbetle....
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla