|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
sanki diye başlayan bir cümlern var aynen ondan dolayı küfürle barışık küfrü rahatsız etmeyen her islamla bu tür rejimler başgös üstüne der belli ki bu insanların çalışmaları ahatsız etmektedi. ayrıca onlar rahleden çekmiş çok ilkginç olmuş sizde masa başında okey oynarken çekin doğal dursun... ( tabi sizin kapıya gelmezler o ayrı mesele ) ha bide halbuki açıklama yapılsa diyorsun defalarca yapıldı basın açıklamalarıda yapıldı haberde yapıldı ne yazık ki sizin gibiler hep bi kılıf bulup geçiştriyorsunuz... insan demez mi kardeşim bu kardeşlerimizden ne istiyorlar derneğe gitmiş gitmiş onlara ne ki taaa iş yerlerine kada gidiyorlar partonlarına söylüyorlar ailelerini tehdit ediyorlar... ses etmiyorsunuz barı günahlarına girmeyin !
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Kardesim, haksizlik karsisinda her zaman haklidan yana olmak namina gücüm yettigince sesimizi cikarmisizdir...kimsenin günahina girmemek icin yukaridaki mesajimda özellikle ihtiyatli davrandim ve bana öyle geliyor diyerek bende olusan intibaayi anlattim....yoksa KESINLIKLE bu böyledir demedim...bu vesileyle siz benim günahima girmeyin lütfen...bir kez daha okumanizi tavsiye ederim. Ama ben sizin benim hakkimda, dogal durmasi icin yaptiginiz tavsiyeyi ve hakkimdaki " sizin kapiya gelmezler " ifadesindende anlasilacgi üzere yapmis oldugunuz degerlendirmeyi gayet iyi anladim...velakin öyle sandiginiz gibi haricten gazel okumadigimi belirtmek isterim. Sizler günde bes vakit ezani Muhammedinin hos sadasi ile hemhal halindeyken bizler küfrün tam göbeginde islam düsmanliginin soguk nefesini her an ensemizde hissederek büyüdük. Selam ve muhabbetle.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
adınız gibi emin olabilirsiniz ki bu baskılar islami çalışmalar yüzündendir. Ak parti var diye küfrün ortadan kalktığını düşünmüyorsunuz diye düşünüyorum. ? ayrca belki müslümanların olmadığı yerde yaşarken ezan sesi duymuyor olabilirsiniz ki bu bir müslüman için gerçekten acı verici... ancak bizler ezan seslerinin yükseldiği yerden ezan okuduğumuz için yüzlerçe şehit sesi duyduk ! binlerce çığlık onbinlerce kurşun sesi... evet ezan sesleri altınd abunlar oldu yetmedi bide ezan okuyanların bide tutumları varda ölümden beter... müslümanlar baskı altındayken rehleden bahsetmek doğru mu şimdi ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Islam olmasi gereken yerde degildir...evet. Fakat ben müslümanlarin eskiye nazaran bir baski altinda olduklarini düsünmüyorum acizane.... Rahleye gelince... öncede söyledik...isterlerse sandalda veya kayikta aciklama yapsinlar hür iradeleridir. Ben yalinizca benim sahsimda uyandirdiklari intibayi naklettim. Bundan rahatsizlik duymaniz acaba bendeki bu hissin dogrulugunami delalet eder diye düsünür oldum simdide. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
haberi okumamıuşsın beli yoksa baskı yok demzdin rahleyi senden ne uyandırıyor beni ilgilendrimiyor müslümana baskı varken 30 tan fazla ev dolaşılarak tehdit edilmesini değilde rahleyi görüyorsunuz bende bundan rahatsız oluyorum . geçende haber paylatım yapılan zülüm değilde neden aadamın yüzü kapatılmışta sakalı varmış tartışıldı. baskı olduğunu düşünmüyormuş keyfiniz bilir artık haberiniz var diğeri size kalmış istersen zülmü görürsün istersen rahkleyi gerisiz bizi alakadar etmez. ve intibaa hakınd ane düşünüyorsan düşün onlar rahle kullanır siz sandaliye kullanın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Tamam kardesim.
Siz bilirsiniz....ben söyliyecegimi söyledim. Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. Meramim üzüm yemekti bagciyi dövmek degil. Selametle ins. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|