Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı
İşin gücün laf kalabalığı kardeşim,
Altını çize çize sana bir haber bulup herşeye mal etme diyorum, yazıyosunda yazıyosun. Sadece bu haber için değil genel olarak böyle yapıyorsun.
Benim seni tehtit ettiğim felan yok, ben tehtit etmem mesaj çekerim yanlış yapıyorsun derim en fazla.
Onu bunu geçtim ne diyorsan sen haklısın, baş örtüsü yalanı ile uyutuyoruz biz eyvallah.
Ama sadece bilmeni isterim ki, benim kişisel olarak gözümde senin açtığın konununda, yaptığın yorumunda samimiyeti kalmadı.
İnşAllah senin temsilciliğini yaptığın oluşumda senin gibi davranmıyordur.
Benim görüşümün senin için bir önemi olmadığınıda biliyorum ama ben İslam için bir tane çivi çakmış insana bile değer veren korumaya çalışan biriyim. Araçlara değil amaca bakan bir insanım samimi söylüyorum bana bile bunları söyletiyorsan, çoğu insanı çok yanlış yönlendiriyorsun. Bir kardeşin olarak söylüyorum bırak cevap yazmayı felan bir özeleştiri yap, belkide birazcık haklı olduğum bir kısım vardır..
Vesselam.
|
tabi konu hakkında tek kelime etme direk beni samiyetsizlikle suçla sonra neden yaptın deyince senin yanında hiç bir değerim kalmasın. ha bide bi beni mi bir oluşumun içindeyim ben mi insan kazanmalıyım sizin niye böyle bir derdiniz yok çok merak ediyorum. ben bu foruma geldiğimde ak partiyi savunan biri iken şuan yukarda nasıl düşündüğümü yazdım.
öz eleştiri yapıyorum. merak etmeyin. bana öyle bir şey söylüyorsunuz ki bu haberi burada paylaşmışım sanki içinde olduğun yapıyada forumda ak partiyede önü alınamaz bir leke sürtmüşüm muamelesi yapıyorsun. yorumlar yukarda okuyan hak hakkında kanatı oluşturacaktır. benim bir çekincem yok !
ayrıca iki yorum ile senin yanında benim sözlerimin bir değiri kalmadıysa daha önce verilen değeri gösteririyor kayıp edilen değeri değil sana verdiğim değere gelince senin gibi bir durumum yok bana iki ters kelime ettin yada tartıştın diye senin doğrularının yanımda değeri düşecek yada kadri kıymeti kalacak değil. yukarda ki samimi değilsiniz her şeyi iktidarı eleştirmek için kullanıyorsunuz yorumlarınıza binaen konuşuyorum. her konuda fikirlerin üzerine değil bilmem anlatabildim mi ?
sözlerimin yanında bir değeri kalmadığını söylemiştin ama olsun dayanamadım yazdım. sağlık olsun...