Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı
Very Soryy ?
Evet evet ben başörtüsüne karşıyım, Allah Kanunlarına kanunlarla mücadele eden zihniyetin savunucusu ve sözcüsüyüm. Hukuksuzluğu savunmak şiarım olmuş.
Ne zannediyorsun anlamıyorum ki ? Babasının göstermiş olduğu tepkiden sonra, hay hay efendim kızınız tesettürlü bir şekilde okulda eğitim görebilir demelerini mi bekliyorsun ? Allah'ım ya.....!!!! Basiretten yoksun insanlar..:!!!
|
"Very Soryy ?" ne oldu Türkçe yetmiyor mu ? sorryy moriii anlamıyorum kürdçe konuş !
senin basiretin zülme uğramış insanlara hatta müslümanlara propagamda demekse batsın böyle basirettt
)
senin başörtüsüne karşı olup olmadığın beni pek ilgilendirmiyor ama şuan haberiddeki kardeşlerimizi haksız çıkarmak için 50 yi geçtim 100 takla attığın besbelli !
bu arada senden birşey beklemiyoruz basiretinden belli bişey beklemiyoruz basiretini bizden esirge lütfen rica ediyoruz.
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada Kürdistan kamuoyuna da duyurdun mu sen bu haberi ?
|
Kürdistan'a duyurduk senin gibilerden çekinmiyoruz !
ayrıca konu Türkistanda olmuş Kürdistanda değil genel klültürünü geliştir.
ister hoşuna gitsin ister gitmesin ister leştiri kabul et ister muhalefet ister samimi bul ister buylma ister takla at ister amuda kalk bu ayıp iktidarın ayıbıdır.!!
tutnağaı polisi bağlamış müdür onun müdürü milli eğitim onun kanunsuzluk yapan onun memurları.
hakemin hiç bir suçu yoktur polisinle milli eğitiminle valinle kaymakamınla okul müdürünle çevik kuvvetinle sonra öğretmenlerinle bir kız çoğunun örtüsü ile uğracaksın dosyayı şişirip hakimin önüne koyacaksın sonra hakim yaptı bağımsız dersin hee tabi bizde yedik