![]() |
#1 |
![]() ![]() Eski Başbakan Tansu Çiller mağdur sıfatıyla ifade verdi. Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, "28 Şubat" soruşturmasıyla ilgili verdiği ifade sonrasında açıklama yaptı. Tansu Çiller 'Görünen o ki 28 Şubat döneminde Batı çalışma Grubu tarafından Doğru Yol Partisini çökertmek için çalışmış. O dönemin hükümeti hedef olarak seçilmiş' dedi. Bu gün, fazla konuşmadım, daha çok 28 şubat darbesi hakkında toplanan delilleri gördüm diyen Çiller, görüşlerimi Meclis Derbeleri Araştırma Komisyonu ile de paylaşmayı uygun görüyorum dedi. ŞİKAYETÇİ OLACAK MI? Gazetecilerin 'her hangi bir isimden şikayetçi oldunuz mu?' sorusuna Çiller, 'Hayır hiç kimseden şikayetçi olmadım' şeklinde cevap verdiç SAAT 14 SULARINDA ADLİYEYE GELMİŞTİ Refah-Yol hükümetinin başbakan yardımcısı olarak görev yapan Çiller, adliyede mağdur sıfatıyla ifade verdi. Ekinci: 28 Şubat'ın asıl mağduru Çiller'dir Eski Orman Bakanı Hasan Ekinci, 28 Şubat darbesinin asıl mağdurunun Tansu Çiller ve DYP olduğunu söyledi. 50, 51 ve 52. Hükümet dönemlerinin Orman Bakanı Hasan Ekinci, 28 Şubat soruşturması kapsamında ifade vermek için Ankara Adliyesi'ne gelen eski başbakanlardan Tansu Çiller'i yalnız bırakmadı. Çiller'in 28 Şubat soruşturması kapsamında hem 'tanık' hem 'mağdur' sıfatıyla ifade vereceğini söyleyen Ekinci, 28 Şubat'ın asıl mağdurunun DYP ve Tansu Çiller olduğunu söyledi. Rotahaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|