Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-02-2012, 17:57   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Tansu Çiller yıllar sonra konuştu

Eski Başbakan Tansu Çiller mağdur sıfatıyla ifade verdi.

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, "28 Şubat" soruşturmasıyla ilgili verdiği ifade sonrasında açıklama yaptı.

Tansu Çiller 'Görünen o ki 28 Şubat döneminde Batı çalışma Grubu tarafından Doğru Yol Partisini çökertmek için çalışmış. O dönemin hükümeti hedef olarak seçilmiş' dedi.

Bu gün, fazla konuşmadım, daha çok 28 şubat darbesi hakkında toplanan delilleri gördüm diyen Çiller, görüşlerimi Meclis Derbeleri Araştırma Komisyonu ile de paylaşmayı uygun görüyorum dedi.

ŞİKAYETÇİ OLACAK MI?

Gazetecilerin 'her hangi bir isimden şikayetçi oldunuz mu?' sorusuna Çiller, 'Hayır hiç kimseden şikayetçi olmadım' şeklinde cevap verdiç SAAT 14 SULARINDA

ADLİYEYE GELMİŞTİ

Refah-Yol hükümetinin başbakan yardımcısı olarak görev yapan Çiller, adliyede mağdur sıfatıyla ifade verdi.

Ekinci: 28 Şubat'ın asıl mağduru Çiller'dir

Eski Orman Bakanı Hasan Ekinci, 28 Şubat darbesinin asıl mağdurunun Tansu Çiller ve DYP olduğunu söyledi.

50, 51 ve 52. Hükümet dönemlerinin Orman Bakanı Hasan Ekinci, 28 Şubat soruşturması kapsamında ifade vermek için Ankara Adliyesi'ne gelen eski başbakanlardan Tansu Çiller'i yalnız bırakmadı. Çiller'in 28 Şubat soruşturması kapsamında hem 'tanık' hem 'mağdur' sıfatıyla ifade vereceğini söyleyen Ekinci, 28 Şubat'ın asıl mağdurunun DYP ve Tansu Çiller olduğunu söyledi.

Rotahaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)