|
|
#1 |
![]() armut dibine düşermiş..
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Bu alaycı tavırları gördükçe tekrar başlayasım geliyor ...
VesseLam |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
İnsanlar böyle şeyler ile, kişileri sigaradan soğuttuğunu zannederler ama kullanan kişiler böyle şeyler yüzünden iyice inat ediyor.
VesseLam |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bu sadece benim düşüncem değil, buna emin olabilirsiniz. İnsanların nekadar üzerine giderseniz okadar kötü sonuçlar alırsınız.
Neyse, biz düşüncelerimizi söylemiş olduk. VesseLam |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Karikatür çocukların üzerindeki etkiyi güzel anlatmış.Teşekkürler Feride ;)
Bir konuda var ki ; çok yakın bir tanıdığımda sigara içiyordu.Hem de bir günde çok fazla.Üzlüyordum bu haline.Ve ikaz ediyordum.Baktım ki ben ikaz ettikçe o inada bindirdi.Artık birşey dememeye başladım.Ve baktım ki 2 hafta sonra kendiliğinden bıraktı ve artık hiç kullanmıyor.Ayrıca kullanılmayacak kadar berbat olduğu kanısına kendisi vardı.Böylesi daha iyi ve kökten çözüm bence ..Çok konuştum yine.Helal edin . :-\ :-[ |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Allah yardım etsin hem uyaranlara hem de uyarılanlara.. |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
paylaşım için sağolun fakat ben şimdi sigaranın 3 adet faydasını belirteceğim ;)
1-gece evinize hırsız giremez,öksürmekten gece uyuyamazsınız 2-yaşlanmazsın,çünkü genç yaşta hayatınızı kaybetme ihtimali var 3-köpekler size saldıramaz,çünkü elinize erken yaşta koltuk deyneklerini alma ihtimaliniz var... Not:burada yazdıklarım forum içinde çok daha önceden paylaşıldı ama tekrar hatırlatmak istedim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
:D :D :D
|
|
|