![]() |
#1 |
![]() Turkiyenin gelmiş geçmiş en çok gol atan adamı ve en çok sevdiğim futbolcu ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gözyaşını ayıp değil erdem sayan,her gördüğümde yüzümü gülümseten hakanımız şükürümüz ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türk futbolunun KRAL'ı bir Fenerbahçeli olarak Hakan Şükür'ü çok seviyorum kişiliği, güzelliği ile örnek bir insan..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben beşiktaşlı olarak galatasarayın Türk futbolculardan kurulu olan takımı vardı. Hakan Şükür, okan ,emre b. suat. hakan ünsal vb. hastaydım o futbolculara ama hakan şükür ün yeri gerçekten ayrı. Kişilik olarak sadece futboluyla değil tüm hal ve hareketleriyle tüm yurdun beğenisini kazanmış efsane bir futbolcudur. Ben de kendisini çok seviyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Metin Oktay ruhunu yaşayan büyük Galatasaraylı.
Allah onun gibilerini başımızdan eksik etmesin :-* |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Her yaptığı ile olay olan Türkiye'de başarılı olan herkesin yok edilmeye çalışıldığının en güzel göstergesi , Galatasaray'ın sembol ismi Türkiye'nin gelmiş ve gelecek en iyi ve örnek futbolcusu.... KRAL ... :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiye'nin kuşkusuz gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri.Sadece futboluyla değil kişiliğiylede bir numara bir insan.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hakan şükür : Türkiyenin en iyi takımında doğan ve türkiyenin en iyi futbolcusu haline gelen bir marka
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() maalesef bazıları tarafından sürekli yıpratılmaya çalışılan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() her meyve veren ağaç taşlandığı gibi hakan şükürde bundan nasibini alıyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|