Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 07-03-2010, 23:49   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Red face Ak Noktalardaki Eksiklikler...!!!
Başlıktanda anlayacağınız üzere...
Ak Noktada bir takım eksiklikler var bunların giderilmesi gerekir diye düşünüyorum...

Geçen gün bir noktamıza gittim...
Bir kaç bilgi sordum...

Aldığım cevaplardan bildiğim halde tatmin olmadım...
Bilgi ve birikimi üst düzeyde görevlilerimizi getirmeliyiz ki derdimizin ne olduğunu bizleri ziyaret edenlere aktarabilelim...

Bazı Ak Noktalar Kahvehanelerdeki muhabbetlerden daha ağır geliyor...

Evet Ne için Ak Parti'ye oy vereyim diyorum aldığım cevap Tayyip Erdoğan var diyor...

Böyle değilde daha iyi şekilde bilgilendirme yapılmalı diye düşünüyorum...
Partinin kurullarına ulaşıp bu eksiklikleri iletmemiz gerekir diye düşünüyorum...

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-03-2010, 23:51   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
demek ki bosuna noktalarin efendisi ismini almamissin.. hangi noktada ne eksiklik var tespit etmissin
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 23:53   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Üzerime değil ama sahip çıktığımız partimizin milletimiz ile koordinasyonunun ileri derecede olmasını istiyorum...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2010, 00:02   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
İbrahim abi haklısın...
Bizim insanımızın en büyük eksikliği okumadan kaçması..
hiç değilse önünde ki broşürleri okusa, insanlara anlatacak birşeyleri olur...
ne yazak ki bundan bile kaçınır olduk...
Alt 07-04-2010, 01:09   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İlla eksiklikler vardır zamanla giderilir eminim,ordakileri uyarsaydın.

2-3 yıl önce show da yayınlanan haber özel gizli kamerayla İst- Şişlideki noktalarını geziyordu,diğerleri kahvehane gibiyken -hele chp ninkinde çaycı ilgilendi - ak partininki adına yakışır bir şekildeydi.Sanki iş hanıydı

Tabi yerine göre değişiyor ama giderilir elbet
Alt 07-04-2010, 06:47   #6
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlla eksiklikler vardır zamanla giderilir eminim,ordakileri uyarsaydın.

2-3 yıl önce show da yayınlanan haber özel gizli kamerayla İst- Şişlideki noktalarını geziyordu,diğerleri kahvehane gibiyken -hele chp ninkinde çaycı ilgilendi - ak partininki adına yakışır bir şekildeydi.Sanki iş hanıydı

Tabi yerine göre değişiyor ama giderilir elbet
Sanki chp'nin icraatlarıyla ilgili halka anlatılacak bir şey mi ki var ki, aklı başında olaya vakıf bir adam koysunlar: D (eğer söylediğiniz gibiyse)

Başka konular da da bu dahil zannımca: )

Konu Feride tarafından (07-04-2010 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2010, 10:36   #7
Kullanıcı Adı
EZEL
Arkadaşlar bede bu konuda bir tespitimi paylaşmak istiyorum bir şekilde AK Parti gönül dostları üzerinde psikolojik baskı oluşturuyorlar insanlar Ak Partiliyim demeye çekinir hale getiriliyorlar küfür ediyorlar hakaret ediyorlar aşağılıyorlar kısacası her türlü sindirme politikasını uyguluyorlar .

Çekinmeyin karşılık verin gururla şerefle cesaretle fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşın siz cesur olunki sizden cesaret alanlar olsun . Kişisel paylaşım sitelerinde çekinmeden paylaşım yapın girdiğiniz ortamlarda partimiz aleyhinde propaganda yapanları bozun oyunlarına iftiralarına cevap verin . SUSMUYACAĞIZ !!! ÇÜNKÜ BİZİM PARTİMİZ ONURLU VE GÜZEL İŞLER YAPTI YÜZÜMÜZ AK ALNIMIZ PAK .

Konu EZEL tarafından (07-04-2010 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2010, 10:54   #8
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bede bu konuda bir tespitimi paylaşmak istiyorum bir şekilde AK Parti gönül dostları üzerinde psikolojik baskı oluşturuyorlar insanlar Ak Partiliyim demeye çekinir hale getiriliyorlar küfür ediyorlar hakaret ediyorlar aşağılıyorlar kısacası her türlü sindirme politikasını uyguluyorlar .

Çekinmeyin karşılık verin gururla şerefle cesaretle fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşın siz cesur olunki sizden cesaret alanlar olsun . Kişisel paylaşım sitelerinde çekinmeden paylaşım yapın girdiğiniz ortamlarda partimiz aleyhinde propaganda yapanları bozun oyunlarına iftiralarına cevap verin . SUSMUYACAĞIZ !!! ÇÜNKÜ BİZİM PARTİMİZ ONURLU VE GÜZEL İŞLER YAPTI YÜZÜMÜZ AK ALNIMIZ PAK .

Katılıyorum.

AK Parti'nin icraatlarını hakkıyla takip edebilen,idrak edebilenlerin çekinecek birşeyleri olmaz.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2010, 18:14   #9
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Bizim mekanlarımızda nedense herkes ak partili gözülmek için can atıyor. Bence kırıldı bunlar.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2010, 20:36   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Sen bizim noktaya gel ibrahim bugün yine bir sürü chp liyi rezil ettim ortalıkta kaçıştılar
Toplumdan güzel tepkiler geliyor bazı kemalist dedelerde hainlerr yiyicilerr diye bağırarak dolaşıyor
Bazılar geliyor kaç lira alıyorsunuz diyor
Kimisi geliyor ele başınız kim diyor

Değişik vakalar var
Bizim standda kolonya kolonyalı mendil şapka balon ve 6 tür kitapçık var bayağı zengindir menümüz :=)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)