![]() |
#1 |
![]() Selamın Aleyküm öncelikle herkese arkadaşlar . Ben daha dün akparti gençlik kollarına üye olup kısa sürede mahalle teşkilatı başkanı oldum .Değerli bir abim sayesinde ve ortak projelerimizle çalışmalarımızı hızlı sürdürmekteyiz .Sizde Kocaeli / Gebze Ak parti gençlik kollarında görev almak isterseniz özelden kesinlikle bana mesaj atmanızı tavsiye ederim .Teşekürler herkese iyi forum ve iyi çalışmalar dilerim
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoşgeldin diyen kişileri beklemede
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aleykümselam... Aramıza hoşgeldiniz... daim olursunuz inşallah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hoşbulduk iyi çalışmalarla daim ve kalıcı olcağımızdan şüpheniz olmasın .Teşekürler iyi çalışmalar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Aramıza hoşgeldin doğukankaya, üyeliğin hayrlara vesile olsun.
Çok hızlı bir şekilde beldende çalışmalara başlamışsın, hatta hızını alamayıp buradada forumları silip süpürmüşsün bir akşamda ![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hoşgeldin doğukan bana ilk mahalle teşkilatı çalışmalarımı hatırlattın heyecanın ile.
O heyecan bizde hiç bitmedi ve azalmadı.Sendede böyle olmasını temenni ederim. Birde selamın değilde 'selamun' yazsaydın iyi olacaktı ![]() Hoşgeldin daimi ol tamam mı ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim .Hepiniz alnı ak tertemiz abilerim kardeşlerimsiniz.Bu çatı altında birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere . . .
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Selamun aleykum arkadaslar ben ak partiye uye olmak istiyorum nerden ve nasil basvura bilirim bana bilgi verebilirmisiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bulunduğunuz il yada ilçe merkezine giderek kimliğinizle üye olabilirsiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hoş geldin kardeşim.Daimi olman dileğiyle...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|