|
|
#1 |
|
Selamun Aleyküm arkadaşlar!
Sitemizde ne kadar gözlüklü kardeşimiz var merak ettim Ben 1 yılı aşkın süredir 0.50 dinlendirici gözlük kullanıyorum... Bakalım forumumuzda kimler çoğunluk? Gözlüklülermi? yok sa gözlüksüzler mi? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
ben kullanmıyorum..
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
benim 5. sınıftan beri göz bozukluğum var (belki daha öncedende vardır ama biz ozaman farkettik
)bir iki sene kullandım sonra sıkıldım çıkardım ![]() sadece okulda derslerdeyken yada evde tv izlemek için taktım... :-X ki gözüm 2 numara miyobik astimat normalde sürekli takmam gerekiyo :-X sonunda babam sıkıldı lens alıyoz hadi dedi artık gözlüklü değilim lens takıyorum ![]() gözlükten çok çok rahat ;) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1 senedir kullanıyorum.Doktora gittiğim günede lanet ediyorum. >
>![]() Eğer gözününüz 0.75 den aşağı ve uzağı göremiyorsanız sakın kullanmayın.Ben kullandım ve 1 sene içinde 1.50 oldu. :'( Şu anda sadece tv izlerken takıyorum.Taktıkça daha kötü oluyorum. :D |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() gözde tembellik yapıyo ve numara büyüyo;) Ak-Cengâver bence sizin takmanıza hiç gerek yok ![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
:D :D yanlışlık la gönderdim ya :D :D
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bir doktor 0,50 Astigmat dedi
Bir başka doktor 0,25 Astigmat dedi Bambaşka bir doktor 0,0 dedi :D Ne yapacağımı bilmiyorum :D Ama kullanmıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Alıntı:
ama dışarıda hiç takmıyorum :D |
|||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bende gozluk kullaniyorum ama lensi tercih ederim; lens hic rahat degil ve bas agrisi yapiyor bana fakat gozlukle hic rahat haraket edemiyorum, kac tane gozlugu maffettim babam yenisini almadigi icin tek sapli gozluk bile taktigim zamanlar oldu :D
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
:D :D Hay Allah Bir Başka.. Güldürdün beni :D
Ben de gözlük almaya gittiğimde doğum 16. doğum günümün bir gün öncesiydi, tabii ertesi gün verdiler gözlüğü, tam doğum günümde takmaya başladım sonra bir ara kırıldı, gözlükçüye götürdüm, orada ki abi dedi ki: "aferin sanaaa iyiki kırmışsın gözlüğünü, yoksa biz nasıl para kazanacağız" Pis bir de dalga geçti benimle >![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|