Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-14-2009, 21:22   #1
Kullanıcı Adı
semraxxx
Standart AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV ALMAK İSTİYORUM.
ARKADAŞLAR

ak parti içersinde hizmete girmek istiyorum

ben ankara keçiörendeyim

bana yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden tşkr ederim yardımlarınız ve ilginiz için ....

semraxxx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-18-2009, 14:22   #2
Kullanıcı Adı
elfin_su
bende istiyorum bunu.çalışmıyorum evdeyim her gün evde olmakatan artık canım sıklmış durumda.bi işe yaramak destek olmak yaralı bı ınsan olmak isityorum.bende aktif rol almak isityorum.lartalda oturuyorum.22 yasındayım.üyeymişim galiba babam öle diyor ama üye akrtım fln yok.beni babam üye yapmış galıba ama anlamdım ben bı dahah üye olsam mı arkadslar.
elfin_su isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-18-2009, 14:45   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Arkadaşlar bulunduğunuz AK Parti ilçe teşkilatlamıza gidip üye olduktan sonra ayrıca gençlik kollarınada katılabilirsiniz,sonrasında size gerekli görevler verilecektir.Parti ilişkilerinde en önemli etken iletişimdir!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2009, 00:26   #4
Kullanıcı Adı
mhmt_emr
ben yeni üye oldum.burda isyanımı bildirmek istiyorum.bursa yıldıırm gençlik kollarına üye oldum.aynı yıl üniversiteyi kazandım.1 yıl sonra karabük il baskanlığına gittim.hem yeni acılan üniversitede bi olusum gercekleştrmeyi hemde aktif olmayı hedeflemiştim.bana üyelğini iptal ettr gel dediler.iptal ettrmek için yıldırım ilçeye gittim.sistem ortak.illere göre ayrılmıyo.iptalin bi anlamı olmaz dediler.anlıycanız karabük il teşkilatı hiç sallamadı.çok sevilen akp li belediye baskanı vardı.sonunda ne oldu.karabük üniversitesi öğrencileri mhp adına gece gündüz çalıstı.ve seçimi mhp aldı.3 vekilin 3ü de akpli olmasına rağmen bölgeden 1 bakan 1 de meclis başkanı çıkmasına rağmen seçim kaybedildi.kaybedilmesinin tek sebebi mhp nin üniveristeye önem vermesi akp nin ise kapısına kadar gelen secmenin yüzüne bakmaması.bu yüzden çok kızgınım.ve bu şehirde 2 yılım olmasına rağmen hala akp için bişey yapamıyorum.eğer içinizde karabüklü varsa yüzyüze tanısmak isterm...
mhmt_emr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 22:42   #5
Kullanıcı Adı
xhidayet
Yine biri anırmış ve kaçmış...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 23:49   #6
Kullanıcı Adı
Al@@tt!n
Alıntı:
xhidayet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine biri anırmış ve kaçmış...
Al@@tt!n isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2010, 23:05   #7
Kullanıcı Adı
secem
bende çok istiyorum acaba bilen konya da akp ganlik kolları var mı faaliyet grubu yeri varsa bilgilendirin lütfen ulaşmak istiyorum
secem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2010, 23:07   #8
Kullanıcı Adı
secem
bana konya daki yeri özel mesaj olarak yetkili biri veya herhangi biri atarsa sdevinirim burda cevabı okuyamayabilirim
secem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2010, 23:09   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
http://www.akpartikonya.com/v/

en sağda üstte iletişim sekmesi var oradan bilgilere ulaşabilirsiniz...
Alt 05-05-2011, 03:34   #10
Kullanıcı Adı
RiKiTaRiNKi
Alıntı:
mhmt_emr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yeni üye oldum.burda isyanımı bildirmek istiyorum.bursa yıldıırm gençlik kollarına üye oldum.aynı yıl üniversiteyi kazandım.1 yıl sonra karabük il baskanlığına gittim.hem yeni acılan üniversitede bi olusum gercekleştrmeyi hemde aktif olmayı hedeflemiştim.bana üyelğini iptal ettr gel dediler.iptal ettrmek için yıldırım ilçeye gittim.sistem ortak.illere göre ayrılmıyo.iptalin bi anlamı olmaz dediler.anlıycanız karabük il teşkilatı hiç sallamadı.çok sevilen akp li belediye baskanı vardı.sonunda ne oldu.karabük üniversitesi öğrencileri mhp adına gece gündüz çalıstı.ve seçimi mhp aldı.3 vekilin 3ü de akpli olmasına rağmen bölgeden 1 bakan 1 de meclis başkanı çıkmasına rağmen seçim kaybedildi.kaybedilmesinin tek sebebi mhp nin üniveristeye önem vermesi akp nin ise kapısına kadar gelen secmenin yüzüne bakmaması.bu yüzden çok kızgınım.ve bu şehirde 2 yılım olmasına rağmen hala akp için bişey yapamıyorum.eğer içinizde karabüklü varsa yüzyüze tanısmak isterm...
Ben üniversitenin karşısında oturuyorum tanışmak isterim sizinle
RiKiTaRiNKi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)