|
![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çılgınca ama uygulanabilir dedim...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mantıklı ve Güzel Bir Proje...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() baş bakanımız demişse yapar onun için sorun yok
sorun bu cılgınlığı anlamayanlarda anlayamayanlarda çünkü o anlayamayanların tek tip kafa yapıları daha fazlasını almaz selamlar ak kardeşlerim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Eğer dubai veya bahreyn yapsa yadırgamam adamların işi zaten boş projelerle para saçmak ama konu ülkemiz olunca hala istanbulda iş-güç sahibi olmayan yüzbinlerce genç,yiyecek ekmek bulamayan yüzbinlerce fakir fukara varken böyle bir projeye kaynak aktarmak bana çok doğru gibi gelmiyor.
Konu Medet tarafından (04-28-2011 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Bu açıdan hem ülkemiz inşAllah muhteşem bir projeye imza atarken, diğer yandan işsizlere bu proje sayesinde iş imkanı sağlanacak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ben sadece gerekliliği bakımından konuşma yapmak istediğim ama belirtmiş olduğunuz fikirlerde yapıcı ve saygı duyuyorum sonuçta bir iş sahası olacağı aşikar, ancak lüzumu ne o bakımdan tereddütlerim yok değil. Ancak bazı arkadaşların küstahca ve mantıksız yorumları canımı biraz sıktı.Siz akp gençliği olarak birisi ufak bir muhalefet ettiğinde böyle mi tartışır yorumlar yaparsınız ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
bunu senmi diyorsun muhterem ? van gölünden karadenize kanal yapalım diyen sen değilmiydin yav ? |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Türkiye bunu basaracak ben eminim...elbette AK parti gibi istikrarli bir hükümetin öncülügünde... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bu proje ile hem montrö antlasmasindan kurtulus var, hemde Istanbul buyuyecek, issizlik dusecek. Dogrusu bu projeyi gormek buyuk bir hayal benim icin. Allah insallah gormeyi nasib eder. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|