|
![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş, Schalke'den Edu'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. ![]() Beşiktaş, Schalke'den Edu'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi; "Schalke O4 kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliviera'nın kiralık olarak transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." Dha
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Schalke 04'ten Edu'nun kiralanması için görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi. 30 yaşındaki futbolcunun geçtiğimiz sezon toplam 5, bir önceki sezonda toplam 2 golü bulunuyor.
2 sezonda toplam 7 gol atmış ne kadar maç oynamış bilmiyorum ama umarım faydalı olur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben portekizden alırlar diye düşünüyordum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çamur atmak için söylemiyorum ama defansınızda ki herhangi bir futbolcuyu forvete koysanız aynı işi yapar...
eduyu almak için nobreyi sattılarsa gülerim... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya bu adam bu kadar gol attıysa acaba eski fb li edumu çünkü oda bu kadar gol atıyordu sezonda gerçi yanlıs kaleye atıyordu ama sorun değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fenerli arkadaşlarıma sormak istiyorum İspanya'da gol kralı oldu diye aldığınız Guiza ne yaptı fenerde...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bjk ye 3 golü var :D |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() gaziantepspora bi golü vardı akıllara zarar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bjk ye iki aşırtma Gs yede topukla atıığı goller var
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |