Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-04-2008, 02:38   #11
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Vali teselliye gittiği ev sahiplerini azarladı
Alıntı:
airbus Nickli Üyeden Alıntı
HİÇ BİR ŞEKİLDE MİLLETİ VE HÜKÜMETİ TEMSİL EDEN VALİ O SÖZLERİ SÖYLEMEMELİ.VATANDAŞINI DİNLEYİP SORUNLARI ÇÖZMESİ GEREKEN YERDE BU ÇIKIŞI İLE ÇOK ŞEY KAYBETMİŞTİR. ÇOK YAZIK DERHAL GÖREVDEN ALINMALIDIR.
:o :o :o :o :o O kadar basit değil sanırım.. Benze bir olayın diyarbakır da yaşandığını düşünelim Hemen vali değişikliğine gidilebilinirmi acaba...

Alt 01-04-2008, 02:45   #12
Kullanıcı Adı
airbus
Ne olursa olsun bürokratların devlet büyüklerinin yani milleti temsil görevi olan her kişinin kırıcı değil yapıcı aynı zamanda hoşgörülü olmaları gerekir.eğer o sözler valiye aitse çok yazık etmiştir.gereğinin yapılmasını düşünüyorum.
airbus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 03:04   #13
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
Ne olursa olsun bürokratların devlet büyüklerinin yani milleti temsil görevi olan her kişinin kırıcı değil yapıcı aynı zamanda hoşgörülü olmaları gerekir.eğer o sözler valiye aitse çok yazık etmiştir.gereğinin yapılmasını düşünüyorum.
Erdoğan da Mersin'de çiftçi kılıflı bir provokatöre "ananı da al git" demişti. Şimdi başbakanımızın görevi bırakması mı gerekiyordu?
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 19:11   #14
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Erdoğan da Mersin'de çiftçi kılıflı bir provokatöre "ananı da al git" demişti. Şimdi başbakanımızın görevi bırakması mı gerekiyordu?
o cıftcı tamamen art nıyetlı bı yaklasım gutmustu..provokatıf bı eylemdı onunkı..ama burda ortada ıkı can var aynı sey degıl bence...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 19:15   #15
Kullanıcı Adı
Parantez
ben valiye çokda suç bulmadım mutlaka aktunahanın dediği gibi kesin onlarda bişey demiştir
adam durduk yere bağırcak değil ya!
ama haberin başlığı çok komik ''vali teselliye gittiği ev sahiplerini azarladı'' :D :D :D
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 19:33   #16
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
akkparti Nickli Üyeden Alıntı
ben valiye çokda suç bulmadım mutlaka aktunahanın dediği gibi kesin onlarda bişey demiştir
ama haberin başlığı çok komik ''vali teselliye gittiği ev sahiplerini azarladı'' :D :D :D
aslında komık degıl acı..burada soz konusu olan yıten canlar var...her ne olursa olsun hıc bırsey bu tepkıyı haklı gostermez...
Alt 01-04-2008, 19:35   #17
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Haber kaynağı Hürriyet olmasa bişeyler karalıyacağız ama ... Yalan haberde 1. olan bir gazetenin haberine nekadar itimat edilir ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 19:38   #18
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akkparti Nickli Üyeden Alıntı
aslında komık degıl acı..burada soz konusu olan yıten canlar var...her ne olursa olsun hıc bırsey bu tepkıyı haklı gostermez...
Tabiiki hiç bir şekilde acılı aile bunları duymak istemez ancak ders çıkarılması gerekiyor yoksa sonuç ne aynı benzer olaylarda devlet suçlu devletin yüzünden devlet gerekeni yapmadı.. Sonuç devlet suçlanarak aradan sıyrılmak... başka bir şey değil ...
Artık ailelerin ders almaları lazım ve gerçeği görmeleri lazım..
Alt 01-04-2008, 19:42   #19
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Haber kaynağı Hürriyet olmasa bişeyler karalıyacağız ama ... Yalan haberde 1. olan bir gazetenin haberine nekadar itimat edilir ...

VesseLam
haber, haber7.com da yayınlanıyor..bu nedenle yalan olabılecegını dusunmedım...
Alt 01-04-2008, 19:44   #20
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Haber7 malumumuz hertürlü yayından faydalanıyor. Yayınladıkları haberlerinde çok kez eksik veyahutta yanlış çıktığına şahit oldum. Olayın tamamen yalan olması düşünülemez tabiki ama eksik olduğuna eminim.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)