Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Kürdistan'ın Resmen Kurulması Sizi Rahatsız Eder Mi ?
Evet 50 84.75%
Hayır 9 15.25%
Katılımcı sayısı: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 09-15-2010, 23:14   #91
Kullanıcı Adı
El Emin
Konuyu çarpıtmayalım.Konu K.Irak'ta ki Özerk Kürdistan.

Konu El Emin tarafından (09-15-2010 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2010, 23:23   #92
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
M.Polat İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu çarpıtmayalım.Konu K.Irak'ta ki Özerk Kürdistan.
Çarpıtsan ne yazar reyiz millet torpakları tapulamış ben diyarbakıra geliyom kovulduk
Alt 09-15-2010, 23:30   #93
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çarpıtsan ne yazar reyiz millet torpakları tapulamış ben diyarbakıra geliyom kovulduk
Gel bram baş göz üstüne.Fakat şöyle bir şey var burada kafayı yiyebilirsin.
Alt 09-15-2010, 23:40   #94
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
afedersiniz... yeni farkettim...yabancı olduğum için foruma...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2010, 23:44   #95
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
afedersiniz... yeni farkettim...yabancı olduğum için foruma...
Estğ. Sadece size yönelik bir uyarı değildi.Konu almış başını gidiyordu.Biri müdahale eder diye bekledim olmayınca ben müdahale etme gereği duydum.
Alt 09-16-2010, 02:38   #96
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
nrsbh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kurulmasına olanak yoktur... kürtler ayrı devlet kurduklarında diger azınlıklar da hak isteyecektir ve bu mümkün degildir... geriye türk toprakları diye bir bölge kalmayacak bu gidişle.....

başbakanın da söyledigi gibi tek DEVLET tek MİLLETİZ kardeşim istediginiz kadar ötün...

"ötün" şeklindeki ifadeniz hoş olmamış, zaten konuyu da yanlış anlamışsınız. Kürdistan ifadesinin geçtiği yerde kininizi boşaltmak için hemen klavyeye sarılmaktansa başlıkta ben ne yazmışsım onu okuyup, bilgilendikten sonra yorum yaparsanız daha hayırlı olur. ben Türkiye'nin bölünüp Kurdistan'ın kurulması gerekliğinden bahsetmiyorum. böyle diyen biri teröristtir. ben sadece Kuzey Irak'taki özerk Kürt yönetiminin kendi sınırları içerisinde bir devlet kurmasından rahatsızlık duyup duymayacağınızı sordum. eğerböyle bir devlet kurulursa bizim Irakla sınırımız kalmayacak ve yeni komşumuz Kurdistan olacak. bu ülkeyle ilişkilerin nasıl olması gerektiğini sordum ama malesef bazıları beni pişman etti.

Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Söz konusu ülkemin sınırlarıylsa,ülkemin sınırının güvenliğiyse her yer benim
bilmiyorum suç bende mi? başlıkta da belirttim oysa, daha sonraki mesajlarımda da defalarca söyledim. Ülkemizin sınırlarından bahsetmiyorum Kuzey Irak'tan bahsediyorum. herkes neden yanlış anlamış

Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kürtlerin kürdistan devleti kurma isteklerine yaklaşık 5-6 senedir anlam veremiyorum, öncesinde evet 2. sınıf insan muamelesi görüyorlardı, ama şu bir gerçek artık bir çok alanda onlara hoşgörü ile yaklaşılıyorlar, kendi dilleriyle daha özgür hereket edebiliyorlar ve değer kazandılar... her azınlık kendi devletini kurmak isterse birilerinin sömürgesi altında kalıp ve zulme uğrayabilirler...
siz de başlığı yanlış anlayanlar kervanındansınız, neyseki daha sonra yanlış anladığınızı söylemişsiniz. (: mesajlarınızda iyi niyetli olduğunuz hissediliyor, yorumlarınız için teşekkürler, ayrıca hoşgeldiniz

bu arada konuyla ilgili nerdeyse 100 yorum yapılmış ama malesef başlıkla alakalı bir açıklamada bulunulmamış. Lütfen ülkemizin sınırlarını bir kenara bırakıp Kuzey Irakla ilgili yorumlar yapalım. Ülkemizin sınırlarıyla oynamak kimsenin haddine değil.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2010, 02:43   #97
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Tamam hacı bende hem ülketoprağından,hem de sınırdan sözettim
Alt 09-16-2010, 12:44   #98
Kullanıcı Adı
El Emin
Talihsiz yorumlar konuyu talihsizleştirmiş.Yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası.
Bir kere konuyu okumadan direk kirli zihniyetlere karşı duyulan kin hemen dökülüvermiş.Bence tutumlar yanlış yerde yanlış konuda yanlış kişilere karşı yapılmış.

İkincisi ise burada kürdistan kurulsun diyen kimse yok.Buradaki kürtler özerkliğe karşı iken konunun bu yönde gelişmesi hoş olmamış.
Alt 09-16-2010, 17:39   #99
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
M.Polat İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Talihsiz yorumlar konuyu talihsizleştirmiş.Yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası.
Bir kere konuyu okumadan direk kirli zihniyetlere karşı duyulan kin hemen dökülüvermiş.Bence tutumlar yanlış yerde yanlış konuda yanlış kişilere karşı yapılmış.

İkincisi ise burada kürdistan kurulsun diyen kimse yok.Buradaki kürtler özerkliğe karşı iken konunun bu yönde gelişmesi hoş olmamış.
M.Polat İÇTEN forumda Kürdistan kurulsun diyen yoktur zaten Ülkemizde bunu isteyenler olduğuise bir gerçek bu yüzden yanlış durum tespiti yapmayı bıraksanız artık ne bu sanki bilirkiş seçilmiş gibi ikide bir durum tespiti yapıyorsun bızdık .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2010, 17:42   #100
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
M.Polat İÇTEN forumda Kürdistan kurulsun diyen yoktur zaten Ülkemizde bunu isteyenler olduğuise bir gerçek bu yüzden yanlış durum tespiti yapmayı bıraksanız artık ne bu sanki bilirkiş seçilmiş gibi ikide bir durum tespiti yapıyorsun bızdık .
Durum tespiti değil yorumları yorumladım.Daha doğrusu yorumlama ihtiyacı duydum.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)