Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-18-2011, 23:35   #21
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o yasal düzenlemeler mecliste yapilirken bdp liler nerdeydi, neden meclise gelmediler!..
kusura bakma bdp iki yüzlüdür madem agliyorsun neden anayasa degisikliklerinde meclisi boykot ettin, orada olsaydin ve bir önergeyle bu sorunuda halletseydin!

Sonuçta Referandum'dan "Evet" Kararı Çıktı.
Dolayısıyla boykot edip etmemeleri sorun olmamıştır...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2011, 23:36   #22
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birileri değil geneli diyelim buna

Akpartiyi işlerine gelmediği için eleştiriyorlar Çünkü bölgedeki tek büyük rakibi Akparti

Bdplilere eline iyi koz düştü
Genelinin öyle olduğunu düşünüyorsan
Bu bahsi burda kapatalım bra...
Alt 04-18-2011, 23:36   #23
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Bu kararı kim niye almıştır bilinmez ama tek gerçek şudur ki BDP nin lehine olmuştur ve çok çok çok işine yarayacaktır...
Alt 04-18-2011, 23:37   #24
Kullanıcı Adı
ALmi´
Ysk de alınan kararların AK Parti ile alakası olsaydı ; oy verme zamanında ysk yurtdışındaki vatandaşların oy kullanamayacağına dair bildirisini açıklamasının ardından AK Partinin ısrarla yurtdışındaki vatandaşların da oy kullanma talebini geri çevirmezdi ysk. Eğer AK Partinin elinde olmuş olsaydı o konuyu her şeyden önce hallederdi. Çünkü hepimiz biliyoruz ki yurtdışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının çoğunun oyu AK Partiye olacak.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2011, 23:42   #25
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genelinin öyle olduğunu düşünüyorsan
Bu bahsi burda kapatalım bra...
Evet öyle düşünüyorum nasıl Akpartiyi yakından takip ediyorsam bdpyide öyle yakından takip ediyorum niyetlerini çok iyi biliyorum.

Bulunmaz bir nimet oldu.

roj tv yi izlemiyormusun sanki söylediklerine kulak ver istersen böyle olayları çarpıtan bir başka kanal varmı.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2011, 23:43   #26
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ysk de alınan kararların AK Parti ile alakası olsaydı ; oy verme zamanında ysk yurtdışındaki vatandaşların oy kullanamayacağına dair bildirisini açıklamasının ardından AK Partinin ısrarla yurtdışındaki vatandaşların da oy kullanma talebini geri çevirmezdi ysk. Eğer AK Partinin elinde olmuş olsaydı o konuyu her şeyden önce hallederdi. Çünkü hepimiz biliyoruz ki yurtdışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının çoğunun oyu AK Partiye olacak.
Bunu sen biliyorsun ya diğerleri?
Alt 04-18-2011, 23:43   #27
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:

ya gündemi takip etmiyorsun yada isine gelmiyor söylemek ama o anayasa degisikliginde siyasi yasaklar, siyasi partilerin kapatilmasiyla alakali madde bdp nin meclisi boykot etmesi nedeniyle düsmüstür ki bu yasaklarda bir önergeyle o kapsama girebilecek durumdaydi güzel kardesim ;)..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2011, 23:46   #28
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Evet çıktığı için tabiki önemi kalmadı.Ya hayır çıksaydı bdplilerin dilinden düşmezdiki chp ve mhp den çok üstlenirdi bunu destek vermedik hayır çıktı gücümüz bu diye
Alt 04-18-2011, 23:48   #29
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu sen biliyorsun ya diğerleri?
Art niyetli olmayan herkes bilir.

Bugün bu haberi görünce bir yandan mutlu oldum çünkü adı gecen isimlerden haz etmem ama diğer yandan ortalığın fazlasıyla karışacağı fikriyle buna hiç gerek yoktu dedim.

Evet biliyorum. Bunu çok güzel bir şekilde kullanacaklar. Tıpkı her şeyde AK Partiyi suçladıkları gibi. Dediğim gibi keşke olmasaydı, bu durum seçime gölge düşürecektir, birilerinin ekmeğine yağ sürecektir.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2011, 23:49   #30
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya gündemi takip etmiyorsun yada isine gelmiyor söylemek ama o anayasa degisikliginde siyasi yasaklar, siyasi partilerin kapatilmasiyla alakali madde bdp nin meclisi boykot etmesi nedeniyle düsmüstür ki bu yasaklarda bir önergeyle o kapsama girebilecek durumdaydi güzel kardesim ;)..
BDP'nin boykot kararını eleştirmiştim
Ve şahsım adına Referandum'da "Evet" demiştim.
O yasanın düşüp düşmediğini bilmiyorum
Fakat o yasanın halkın önüne de getirildiğini düşündüm.
Bunu ayrıca araştıracağım teşekkür ederim...

Fakat bu konu ile o konu arasında fark var.
YSK eski kararlara göre hareket ediyor.
Yani eski tarihlere göre hareket ediyor.

Burda
Önemli olan YSK'nın yapısının değiştirilmesidir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)