![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Sonuçta Referandum'dan "Evet" Kararı Çıktı. Dolayısıyla boykot edip etmemeleri sorun olmamıştır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Bu kararı kim niye almıştır bilinmez ama tek gerçek şudur ki BDP nin lehine olmuştur ve çok çok çok işine yarayacaktır...
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ysk de alınan kararların AK Parti ile alakası olsaydı ; oy verme zamanında ysk yurtdışındaki vatandaşların oy kullanamayacağına dair bildirisini açıklamasının ardından AK Partinin ısrarla yurtdışındaki vatandaşların da oy kullanma talebini geri çevirmezdi ysk. Eğer AK Partinin elinde olmuş olsaydı o konuyu her şeyden önce hallederdi. Çünkü hepimiz biliyoruz ki yurtdışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının çoğunun oyu AK Partiye olacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Bulunmaz bir nimet oldu. roj tv yi izlemiyormusun sanki söylediklerine kulak ver istersen böyle olayları çarpıtan bir başka kanal varmı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() ya gündemi takip etmiyorsun yada isine gelmiyor söylemek ama o anayasa degisikliginde siyasi yasaklar, siyasi partilerin kapatilmasiyla alakali madde bdp nin meclisi boykot etmesi nedeniyle düsmüstür ki bu yasaklarda bir önergeyle o kapsama girebilecek durumdaydi güzel kardesim ;)..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Evet çıktığı için tabiki önemi kalmadı.Ya hayır çıksaydı bdplilerin dilinden düşmezdiki chp ve mhp den çok üstlenirdi bunu destek vermedik hayır çıktı gücümüz bu diye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Art niyetli olmayan herkes bilir.
Bugün bu haberi görünce bir yandan mutlu oldum çünkü adı gecen isimlerden haz etmem ama diğer yandan ortalığın fazlasıyla karışacağı fikriyle buna hiç gerek yoktu dedim. Evet biliyorum. Bunu çok güzel bir şekilde kullanacaklar. Tıpkı her şeyde AK Partiyi suçladıkları gibi. Dediğim gibi keşke olmasaydı, bu durum seçime gölge düşürecektir, birilerinin ekmeğine yağ sürecektir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Ve şahsım adına Referandum'da "Evet" demiştim. O yasanın düşüp düşmediğini bilmiyorum Fakat o yasanın halkın önüne de getirildiğini düşündüm. Bunu ayrıca araştıracağım teşekkür ederim... Fakat bu konu ile o konu arasında fark var. YSK eski kararlara göre hareket ediyor. Yani eski tarihlere göre hareket ediyor. Burda Önemli olan YSK'nın yapısının değiştirilmesidir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|