![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Bu karar gerginlik ölçüsünü ve ortamını arttırır. Ben buna değindim, ama siz ya anlamadınız Yada çarpıtıyorsunuz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Umarım Hükümet kanadından resmi karar açıklandıktan sonra mantıklı bir cevab verilir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Olması gereken oldu ama iyi olmadı...
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Sabıkalanırken banamı sordunuz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Fakat genel anlamda bir istismar söz konusu olamaz. Öyle yada böyle, kararın istismarından çok Yanlışlığına bakmak gerekir. Dediğim gibi Ak Parti yasal düzenlemelerde yetersiz kaldığı için eleştiriliyor Ve eleştirilmeye devam edilecektir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() bdp ve yandaslari iki yüzlüdür, riyakardir neden derseniz anayasa degisikliginde parti kapatmalar, siyasi yasaklar, cezalar vardi ama bdp liler meclisi boykot ettiler ve simdide oturmus agliyorlar ki bana göre bunlar timsah gözyaslaridir!..
bdp dürüst olsaydi mecliste yerini alirdi ve bu sorun o zaman bir kanun önergesiyle halledilirdi ama simdi cikmis populist yaklasimda bulunuyorlar.. yerseniz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
kusura bakma bdp iki yüzlüdür madem agliyorsun neden anayasa degisikliklerinde meclisi boykot ettin, orada olsaydin ve bir önergeyle bu sorunuda halletseydin! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() boykot ettikten sonra hala parti icin yapamamistir demek riyakarliktir....
kendi dusen aglamaz... ki gecenlerde haberlerde gorduk bdp li vekilin polise nasil tas attigini... kimseyi kandirmaya calismayin... |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Maksat ne zaman üzüm yemek oldu ki ![]() |
||
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Akpartiyi işlerine gelmediği için eleştiriyorlar Çünkü bölgedeki tek büyük rakibi Akparti Bdplilere eline iyi koz düştü |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|