![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
"Metodun eğitim" laik eğitim mi ? gülen hereketi bizim tüm okullarımızda laik eğitime uygun demiştir. okumak için haramı teferuat görceksin ! bizim bildiğimiz medot resullahın metodudur ve tüm dünya biliyorki sadece eğitim değildir. "hedefin evrensel ölçekli bir temsil" ne temsili islam hukukunun uylanma islam şeriatının hakimyet tesili mi ? garip bir cümle olmuş ! "amacın ise Allah'ın rızası olması süpriz mi olur." karma danslarla ( t.o ) islami mucadeleyi terörist olarak görmekle işgal edilmiş islam topraklarındaki direnişi terörist kafir görmekle ve laik bir eğitimle demokrat bir sıfatla ( ki kendilerini dokrat tanımlıyorlar ) mı ? yoksa diller arası diyalog safsatsı ile mi ? ( mesela gülen ve gülen herekti tüm islami mucadele edenleri tekid edip en sert dille kınarken diyaloğun karşı tarafının işgalcileri hristiyanları kınadıklarına şahit olmadık ) ha yoksa mardinde kurulan ortak sırat köprüsü ile mi bu roza kazanılacak ? "30 yıl sonra da aynı şeyleri diyor."benim bildiği 1995 ten sonra 180 derece dönüş var nerden çıktı 30 yıldır aynı şeyleri diyormuş ! mesela 95 öncesi başörtüsü için dediği ne olursa olsun tesettürsüz okunamaz okula gidilemezdi 95 ten sonra teferuat furuattır çıakrmalısnız dedi ki konuda ilk mesajda kaynağıda var. |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|